AGENDA

06 de Marš
Tortosa

La doctora Angela Moreno assistirÓ al Grup d'Ajuda M˙tua de Tortosa

La doctora Àngela Moreno, oncologa mèdica de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, assistirà el dimarts, 6 de març, a la reunió del Grup d'Ajuda Mútua de Tortosa per tal de parlar del càncer en general i resoldre els dubtes de les participants al grup.
El grup de Tortosa es reuneix el primer dimarts de cada mes a les 17.00 hores al Centre cívic de Ferreries, a la plaça de Joan Monclús, 1.

 

 

07 de Marš
Vila-seca

La doctora InÚs Cabezas assistirÓ al Grup d'Ajuda M˙tua de Vila-seca per parlar sobre cÓncer de c˛lon

La doctora Inés Cabezas, oncòloga mèdica de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, assistirà al Grup d'Ajuda Mútua de Vila-seca el pròxim dimecres 7 de març per tal de parlar de càncer de còlon tant pel que fa a diagnòstic, prevenció i tactaments. La conferència es realitzarà al Centre Cívic el Colomí situat al carrer Tarragona, número 22 de Vila-seca, a les 18.00 hores.

07 de Marš
Els Guiamets

ConferŔncia a els Guiamets i presentaciˇ de la nova delegaciˇ

El dimecres, 7 de març a les 19.00 hores, al Casal de l'Olivera dels Guiamets tindrà lloc la presentació de la nova delegada. L'acte comptarà amb la conferència Què és la lliga? a càrrec del vice-president, Francesc Vallespí i Present i futur del càncer a càrrec de Montse Querol, infermera especialitzada en oncologia de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

guiaments nva delegada 2018
11 de Marš
Vilalba dels Arcs

VII Caminada comarcal a la Terra Alta

L'11 de març, la delegació de la Lliga Contra el Càncer de Vilalba dels Arcs organitza la VII Caminada comarcal.
Us podeu inscriure als ajuntaments d'Arnes, Bot, Caseres, la Fatarella, Pinell de Brai i Prat del Comte. També podreu fer-ho a: la Farmàcia de Vilalba dels Arcs; la Tenda Maribel de Bot; ART Mobles i Regals de Gandesa; la Carnisseria Paquita de l'Horta de Sant Joan; la Junta i establiments de Batea; la Papereria Gemma de Corbera d'Ebre; el Casal de la Fatarella i la Pastisseria Crostó de la Pobla de Massaluca.
El donatiu per a la inscripció és de 5 euros. Tota la recaptació es destinarà a la Lliga Contra el Càncer.
Ens trobarem a la Plaça de la Vila a les 9.30 h per anar a fer una passejada per terme de Vilalba dels Arcs i esmorzar a la Font. Després anirem a visitar la Capella de la Mare de Déu dels dolors.
No hi pots faltar, comptem amb tu!

caminada comarcal de la terra alta
AGENDA
- - - 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 - - - -
- - - - - - -
FEBRER 2018