AGENDA

31 de Maig
Tortosa

Conferčncia sobre cāncer de pulmķ amb motiu del 25č aniversari de la Lliga Contra el Cāncer a Tortosa

La delegació de Tortosa organtiza per al pròxim dijous, 31 de maig la conferència "Càncer de pulmó", a càrrec de la doctora Àngela Moreno, oncòloga de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i del doctor Joan Lluís Borràs, oncòleg i president de la Lilga Contra el Càncer.
La conferència es realitzarà a la Cambra de Comerç de Tortosa a les 20:00 hores.
Us hi esperem!

tortosa conferčncia lliga contra el cāncer
01 de Juny
Cambrils

La delegaciķ de Cambrils serā present a la Fira Multisectorial amb un estand

La delegació de Cambrils serà present a la Fira Multisectorial de l'1 al 3 de juny amb un estand on es podrà demanar informació sobre el càncer, consells de salut i es podrà fer un donatiu per als fins socials de la nostra entitat. 
Us hi esperem

fira de Cambrils
01 de Juny
Tarragona

La Lliga serā present amb un estand al Minipop

Durant els pròxims 1, 2 i 3 de juny, la delegació de Tarragona de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre serà present al Minipop amb un estand on es lliurarà informació de l'entitat i es podran fer donatius per destinar-los als fins socials.
Us hi esperem

minipop lliga contra el cāncer
02 de Juny
Amposta

Lo Riu Sona Festival a Amposta a favor de la Lliga Contra el Cāncer

El dissabte, 2 de juny, a l'exterior del pavelló firal d'Amposta se celebrarà Lo Riu Sona Festival, que té una vessant solidària per a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragoa i de les Terres de l'Ebre. L'obertura de les portes serà a les 21.00 hores i els concerts s'iniciaran a les 22. hores. L'entrada anticipada és de 12 euros i a taquilla de 15 euros. Els grups participants seran Els Catarres, Buhos, Pepet i Marieta i Mascarats.
La venda anticipada d'entrades es realitzarà a l'oficina de cultura i festes de l'Ajuntament d'Amposta i a la cafeteria La Trato. la venda online es farà a entradium lo riu sona festival.

Lo Riu Sona Festival a Amposta a favor de la Lliga Contra el Cāncer
AGENDA
- 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 - - -
- - - - - - -
MAIG 2018