AGENDA

07 de Juny
Tarragona, Colˇlegi de Farmacčutics

"Exercici físic i cāncer: una combinaciķ necessāria" conferčncia a cārrec de Laia Claverias a Tarragona

Es realitzarà el dijous 7 de juny al Col•legi de Farmacèutics de Tarragona a partir de les 18.00 hores a càrrec de Laia Claverias, entrenadora personal i especialista

La segona conferència del cicle Càncer al S. XXI organitzat per la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre amb motiu del 25è aniversari, tindrà lloc el pròxim dijous 7 de juny a les 18.00 hores al Col•legi de Farmacèutics de Tarragona, situat al carrer Enric d'Ossó, 1. Aquesta conferència, titulada "Exercici físic i càncer: una combinació necessària" serà a càrrec de Laia Claverias, llicenciada en Ciències de l'activitat física i l'esport a més de Màster en prescripció d'exercici físic per a la salut. Actualment, Claverias, treballa com a entrenadora especialista en exercici físic i salut i s'encarrega dels Programes d'Activitat Física per a malalts de càncer que ofereix la Lliga Contra el Càncer. En aquesta conferència es parlarà dels beneficis de l'exercici físic durant i després dels tractaments oncològics, així com també com a factor de prevenció.

L'objectiu de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre amb aquest Cicle de Conferències, Càncer al s. XXI, és fer una aproximació d'allò oncològic amb la societat. Mitjançant aquestes conferències es vol proporcionar informació acurada en vers diferents aspectes que poden influir sobre el procés oncològic i que van més enllà del tractament pròpiament oncològic. Per cadascuna comptem amb la col•laboració de professionals formats i que són referents en els temes que aborden. En la primera conferència, realitzada al març, es va parlar d'oncologia holística. En la darrera, prevista per a la tardor, es parlarà de les metàfores i narratives envers la malaltia del càncer i els seus tractaments.

Cal assenyalar que es proporcionarà un certificat d'assistència als estudiants universitaris que participin i assisteixin a aquest cicle de conferències.

 

Exercici físic i cāncer una combinaciķ necessāria lliga contra el cāncer el cāncer s.xxi laia claverias
08 de Juny
Amposa

Conferčncia sobre tčcniques actuals de reconstrucciķ mamāria

El pròxim divendres, 8 de juny, a la sala d'actes de la comunitat de regants a Amposta, a les 19.00 hores el doctor Jaume Masià realitzarà la conferència "Qualitat de vida amb càncer de mama" i abordarà en les tècniques actuals de la reconstrucció mamària.
El doctor Masià és director del servei de cirurgia plàstica i reparadora de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i de l'Hospital del Mar de Barcelona. També és professor associat del departament de cirurgia de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Us hi esperem

amposta conferčncia doctor masiā
09 de Juny
Caseres

Conferčncia i sopar a Caseres

Un any més la delegació de Caseres organitza la tradicional conferència i sopar. La conferència serà a les 20.00 hores al cinema, a càrrec de la Dra. Bea Rubio, psico-oncòloga de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reussobre aspectes psicològics del càncer i exercici físic.
Posteriorment, a les 21.30 hores es realitzarà el tradicional sopar al casal. El donatiu del sopar és de 17 euros.
Us hi esperem!

 

caseres lliga contra el cāncer cāncer tarragona
09 de Juny
Amposta

14č Sopar solidari d'Amposta

El dissabte, 9 de juny, es realitzarà el 14è sopar solidari d'Amposta a la Lira Ampostina a partir de les 21.30 hores. El donatiu del sopar serà de 30 euros. La venda dels tiquets es pot fer a l'estanc número 1 a l'Avinguda de la Ràpita, a la Llibreria Art 89, al carrer Logroño, i a la Lliberia Mercè al carrer Amèrica. També es poden fer reserves al telèfon 680 734 029 a la Rosa.
El sopar comptarà amb l'actuació de "Kiss Duet".

amposta
ANTERIOR
 
AGENDA
- - - - 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 -
- - - - - - -
JUNY 2018