AGENDA

10 de Juny
Móra la Nova - Ascó

Piraguada solidāria Ascó-Móra la Nova

El diumenge 10 de juny es realitzarà la Piraguada Solidària Ascó-Móra la Nova a favor de la Lliga Contra el Càncer. El preu d'inscripció serà de 25 euros, inclou desplaçament, obsequi i fideuà. A les 8.30 hi haurà la trobada i concentració a l'estació de trens de Móra la Nova. 
Un cop a Ascó es realitzarà la baixada en piragua i en acabar hi haurà fideuada per a tothom. Les inscripcions es poden fer a les oficines de l'Ajuntament de Móra la Nova fins dijous 7 de juny. S'ha d'especificar si la piragua ha de ser individual, doble o triple. El menors de 8 anys acompanyats van gratis (mínim 5 anys). 
Us hi esperem!

piraguada
10 de Juny
Batea

12a Paella popular de Batea

La Delegació de Batea realitzarà la tradicional paella popular. Serà el pròxim diumenge, 10 de juny a partir de les 13.00 hores a la plaça Catalunya de la localitat. Durant el dinar es presentarà l'oli solidari Az-Azeytun en suport a la Lliga Contra el Càncer. El donatiu de la paella és de 10 euros i els tiquets es poden comprar al comerços del poble i als membres de la Junta. Com sabeu cal portar taules i cadires.
Us hi esperem!

Paella popular de Batea
16 de Juny
Valls

Vermut Electrovallent solidari per la Lliga Contra el Cāncer

El pròxim dissabte, 16 de juny, a l'escenari de l'amfiteatre de Mas Miquel, a les 11.30 hores es realitzarà el Vermut Electro Vallenc Solidari. La recaptació anirà destinada a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

Actuaran Aaron Coello, DJ Pep Sánchez, Dago Kareli, Gree Goor, Johan Muller i moltes sorpreses més amb pintacares, actaucions de màgia i del centre de dansa Infinity. Pica-pica a càrrec del bar-cafeteria del nou teatre.

Us hi esperem!

Vermut Electrovallent solidari per la Lliga Contra el Cāncer
19 de Juny
l'Ametlla de Mar

Conferčncia sobre exercici físic i cāncer: una combinació necessāria

La delegació de l'Ametlla de Mar organitza la conferència "Exercici físic i càncer: una combinació necessària" a càrrec de Laia Claverias, entrenadora especialista en exercici físic i salut. L'acte es realitzarà el pròxim dimarts, 19 de juny a les 18.30 hores als baixos de l'ajuntament de l'Ametlla de Mar.
Us hi esperem.

ametlla de mar conferčncia exercici físic lliga contra el cāncer
ANTERIOR
 
AGENDA
- - - - 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 -
- - - - - - -
JUNY 2018