AGENDA

21 de Juliol
Santes Creus

Darrer concert a Santes Creus en favor de la Lliga Contra el Cāncer

El dissabte, 21 de juliol, es realitzarà el darrer concert del Festival de Santes Creus en benefici de la Lliga Contra el càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. Serà el  Concert per a violí i orquestra nº 5 en la major K.219 Simfonia nº 41 en do major "Júpiter" K.551. Les obres les interpretarà l'Orquestra del Festival de Santes Creus amb  Gonçal Comellas, director i Maria Florea, violí.

El concert serà a les 21.30 hores i dues hores abans, a les 19.30 hores es realitzarà una visita guiada al monestir per a aquelles persones que ho desitgin.

Podeu adquirir la vostra entrada al link de sota. Us hi esperem!

https://entradas.codetickets.com/entradas/w-a---mozart/4132/fundaciomusicasolidaria/online

 

santes creus
22 de Juliol
Tarragona

Concert solidari de la JOIC al Teatre Tarragona

La Jove Orquestra InterComarcal, dirigida per Marcel Ortega i Martí, interpretarà Shéhérazade de Nicolai Rimski-Kórsakov en un concert solidari per la Lliga contra el càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre. L'orquestra ha escollit aquesta obra ara que fa justament 130 anys que Rimski-Kórsakov signava la darrera pàgina de la seva obra més famosa.

El públic també podrà escoltar la Khovànxtxina de Mussorgski i revisada per Rimski-Kórsakov, una peça que demostra la feina dels dos músics russos per obtenir una instrumentació fina i preciosa d'una senzilla melodia popular; i el Preludi a la migdiada d'un faune de Debussy. A més a més, fidel al seu compromís amb els joves, la JOIC tindrà un cop més el plaer d'acompanyar el flamant guanyador del nostre V Concurs per Solistes, el violinista David Fonseca.

El concert serà el diumenge, 22 de juliol, a les 20.00 hores al Teatre Tarragona. Podeu adquirir les entrades a l'enllaç de sota.

https://www.tarracoticket.cat/JOIC_Sheherezade/reserva/seleccio/0/3266

JOIC
26 de Juliol
Bot

Conferčncia sobre cāncer de mama a Bot

El dijous, 26 de juliol, al centre cultural Joan Baptista Manyà, a partir de les 19.30 hores tindrà lloc la conferència "Càncer de Mama" de la doctora Àngela Moreno, oncòloga de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. A més, es realitzarà la presentació del treball de recera sobre càncer de mama de l'Ariadna Manyà.
Us hi esperem!

Conferčncia sobre cāncer de mama a Bot
27 de Juliol
Altafulla

Desfilada de moda a dansclas a Altafulla

El pròxim divendres, 27 de juliol, a partir de les 23.00 a la sala de ball dansclas d'Altafulla, a la ronda d'Altafulla, 70, tindrà lloc una desfilada de moda. L'entrada és gratuïta i es realitzarà un sorteig de 3 vestits, complements, articles de bellesa i altres a favor de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. L'acte compta amb la col·laboració de Tessa's, Juliette i Salón de Nuria.
Us hi esperem

Altafullla
ANTERIOR
 
AGENDA
- - - - - - 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 - - - - -
JULIOL 2018