AGENDA

19 d'Octubre
Reus

Dia Mundial del Cāncer de Mama a Reus

La regidoria de Salut de l'Ajuntament de Reus en col·laboració amb la Lliga Contra el Càncer commemoraran el Dia Mundial del Càncer de Mama, el pròxim divendres 19 d'octubre, amb una tarda d'activitats a la Plaça de l'Indi, a l'antic hospital Sant Joan de Reus.
A les 17.00 hores hi haurà la benvinguda a càrrec de Noemí Llauradó, Regidora de Salut, Montserrat Flores, regidora de participació i David Ortega, director de la Lliga Contra el Càncer.
A les 17.15 hores hi haurà una sessió d'Exploració mamària Self Service a càrrec de les llevadores de l'Assir de Reus, Isabel Aznar i Núria Vallmajor.
A les 17.45 hores hi haurà una masterclass de ioga a càrrec de Daniel Ribas. Cal portar màrfega tovalloa i/o manteta.
A les 19.00 hores es realitzarà l acloenda i música. Al llarg de la Jornada es podran confeccionar i col·laborar en l'activitat solidària "Apadrina un coixí del cor" fet de pachtwork.
En cas de pluja, la jornada s'emplaçarà al hall de l'antic hospital de Reus.

Dia Mundial del Cāncer de Mama a Reus
19 d'Octubre
Tortosa

Dia Mundial del Cāncer de Mama a Tortosa

Els serveis territorials de Salut, l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i la Lliga contra el Càncer han organitzat un acte per commemorar el Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Serà el proper divendres, 19 d'octubre, a partir de les cinc de la tarda, al Museu de Tortosa.
Hi haurà una taula presidida per Mar Lleixà, delegada territorial de Salut, on també hi participaran Franscesc Vallespí, delegat de la Lliga Contr el Càncer i Montse Aixendri, pacient i voluntària de l'entitat. També hi prendrà part Adelaida Cardona, metgessa i pacient.
A les 17.45 hores es projectarà un vídeo sobre autoexploració  i es presentaran activitats de confort a càrrec d'Imma Magrané i Conxa Rodríguez, professionals d'infermeria de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Per acabar hi haurà l'espectacle Jocs d'aigua a càrrec de Pili Cugat i Carlos Lupprian.
Us hi esperem!

Dia Mundial del Cāncer de Mama a Tortosa
19 d'Octubre
Benifallet

Taller de patchwork solidari a Benifallet

La delegació de Benifallet, amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama organitza un taller de patchwork solidari durant el divendres 19 d'octubre i el dissabte 18 d'octubre de les 17.00 a les 20.00 hores al Centre d'Interpretació de Benifallet. Cap portar fil de cosir blanc, tisores , agulla de cosir, agulles de cap, didal, bolígraf i regle. El donatiu serà de 15 euros que es pagaran en el moment d'apuntar-se. Per apuntar-se es pot fer als baixos de l'ajuntament el dimarts 16 d'octubre de les 11 a l'1 i de les 5 a les 7 de la tarda.
Us hi esperem!

Benifallet
21 d'Octubre
Tortosa

I Cursa de la Dona de les Terres de l'Ebre a Tortosa

El pròxim diumenge, 21 d'octtubre, a partir de les 12 hores, tindrà lloc a Tortosa a l'Avinguda Generalitat davant del Parc la I Cursa de la Dona de les Terres de l'Ebre a benefici de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.
Hi haurà una cursa de 4,7 quilòmetres i una caminada d'1,7 quilòmetres. El donatiu i inscripció serà de 10 euros i es poden realitzar a www.cursadeladonaebre.cat
Us hi esperem!

I Cursa de la Dona de les Terres de l'Ebre a Tortosa
AGENDA
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 - - - -
- - - - - - -
OCTUBRE 2018