AGENDA

28 de Novembre
Tarragona

Conferčncia La metāfora com a malaltia, representacions del cos, la ment i el desordre en el cāncer

Dins del Cicle de conferència càncer al segle XXI, organitzades per la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre amb motiu del 25è aniversari de la nostra entitat, el pròxim dimecres 28 de novembre tindrà lloc la conferència "La metàfora com a malaltia: representacons del cos, la ment i el desordre en el càncer" a càrrec de la doctora en antropologia mèdica Susan DiGiacomo, professora de la URV.
L'acte tindrà lloc al Col·legi Oficial de Farmacèutics al carrer Enric d'Ossó, 1 de Tarragona, a les 18.00 hores.
Us hi esperem!

cāncer al segle XXII cicle conferčncies lliga
03 de Desembre
Riudoms

Riudoms pels valents, escuts solidaris de la guārdia municipal

La guàrdia municipal de Riudoms s'ha adderit a la campanya escuts solidaris contra el càncer infantil #pelsvalents a favor de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Els punts de venda són la llibreria la Cometa, la llibreria Pedra Paper o Tisora, la parafarmàcia mestre Fontgivell, Farmàcia J. Cepero, Farmàcia R. Robusté, Ca la Borrassa, Estanc Riudoms i l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

pelsvalents riudoms
04 de Desembre
Calafell

Conferčncia i nomenament de nova delegada a Calafell

La delegació de Calafell ha organitzat la conferència Què és la Lliga? a càrrec del director de l'entitat, David Ortega, per tal de presentar la nova delegada de la població, Judit Alujes. La conferència tindrà lloc al Centre Cívic Cinema Iris el pròxim dimarts, 4 de desembre de 2018 a les 19.30 hores. 
Us hi esperem!

Nova delegaciķ Calafell Judit Alujes
08 de Desembre
Cabacés

La delegaciķ de Cabacés present a la fira oli Baronia de Cabacés

La delegació de Cabacés serà present a la XIII Fira de l'Oli Baronia de Cabacés, organitzada per l'Ajuntament de Cabacés i l'Agrícola i Secció de Crèdit de Cabacés. Al nostre espai podreu trobar informació i merxandatge de l'entitat. 
Us hi esperem

fira cabacés
ANTERIOR
 
AGENDA
- - - 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 - -
- - - - - - -
NOVEMBRE 2018