AGENDA

08 de Desembre
Cabacés

La delegació de Cabacés present a la fira oli Baronia de Cabacés

La delegació de Cabacés serà present a la XIII Fira de l'Oli Baronia de Cabacés, organitzada per l'Ajuntament de Cabacés i l'Agrícola i Secció de Crèdit de Cabacés. Al nostre espai podreu trobar informació i merxandatge de l'entitat. 
Us hi esperem

fira cabacés
12 de Desembre
Benifallet, Centre d'Interpretació

Conferència sobre càncer hereditari a Benifallet

La delegació de Benifallet organitza la conferència "Càncer hereditari" per al pròxim dimarts 12 de desembre, al Centre d'Interpretació, a les 19.00 hores. La conferència anirà a càrrec de la senyora Montse Querol, infermera especialista en càncer de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.
Us hi esperem

conferència benifallet
14 de Desembre
El Vendrell

Diada solidària al Vendrell a Món Perruquers

El pròxim divendres, 14 de desembre, Món Perruquers del Vendrell organitza una Diada Solidrària al carrer Major 10. 
Durant tot el dia Món Perruquers pentinarà per recaptar fons per al càncer. A partir de les 14.00 hores es realitzarà una fideuà popular al preu popular de 6 euros.
A la tarda hi haurà xocolata a la plaça nova patrocinat per "la Xocolateria", el donatiu per la xocolatada serà de 3,5 euros.
També comptarem amb el concert de Rockin Tenders amb Jordi Gorchs i Dany Ponce. Duran la diada es faran sortejos cedits per diversos comerços.
Us hi esperem!

diada el vendrell
15 de Desembre
Hospitalet de l'Infant

Concert solidari Hospitalet de l'Infant

El pròxim dissabte, 15 de desembre, la delegació de l'Hospitalet de l'Infant ha organtizat el concert solidari "La màgia del so" amb Erik i Jan Omedes. Piano, violí, flautes, bols de quars, bols tibetants, tambor, monocordi, sons de la natura i cants harmònics. El concert tindrà lloc al Teatre Auditori del Centre Cultural Infant Pere a les 17.0 hores. El donatiu serà de 5 euros. La venda d'entrades es realitzarà de forma anticipada a l'espai de Fisioteràpia Gemma Arias i el mateix dia una hora abans al teatre.
Us hi esperem!

Concert solidari Hospitalet de l'Infant
ANTERIOR
 
AGENDA
- - - - - 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 - - - - - -
DESEMBRE 2018