AGENDA

14 de Desembre
El Vendrell

Diada solidÓria al Vendrell a Mˇn Perruquers

El pròxim divendres, 14 de desembre, Món Perruquers del Vendrell organitza una Diada Solidrària al carrer Major 10. 
Durant tot el dia Món Perruquers pentinarà per recaptar fons per al càncer. A partir de les 14.00 hores es realitzarà una fideuà popular al preu popular de 6 euros.
A la tarda hi haurà xocolata a la plaça nova patrocinat per "la Xocolateria", el donatiu per la xocolatada serà de 3,5 euros.
També comptarem amb el concert de Rockin Tenders amb Jordi Gorchs i Dany Ponce. Duran la diada es faran sortejos cedits per diversos comerços.
Us hi esperem!

diada el vendrell
15 de Desembre
Hospitalet de l'Infant

Concert solidari Hospitalet de l'Infant

El pròxim dissabte, 15 de desembre, la delegació de l'Hospitalet de l'Infant ha organtizat el concert solidari "La màgia del so" amb Erik i Jan Omedes. Piano, violí, flautes, bols de quars, bols tibetants, tambor, monocordi, sons de la natura i cants harmònics. El concert tindrà lloc al Teatre Auditori del Centre Cultural Infant Pere a les 17.0 hores. El donatiu serà de 5 euros. La venda d'entrades es realitzarà de forma anticipada a l'espai de Fisioteràpia Gemma Arias i el mateix dia una hora abans al teatre.
Us hi esperem!

Concert solidari Hospitalet de l'Infant
16 de Desembre
Xerta

Xerta camina per la Maratˇ de TV3

La delegació de Xerta organtiza la caminada popular Xerta camina per la Marató de tV3 contr el càncer. Serà el pròxim diumenge, 16 de desembre. La sortida es donarà a la plaça Major i el recorregut serà interurbà i apte per a tots els públics. El donatiu serà de 3 euros. A més hi haurà venda de galetes casolanes.

caminada maratˇ
03 de Febrer
Reus - Bravium Teatre

Teatre solidari al Bravium Teatre amb

La delegació de Reus ha organitzat, conjuntament amb Josep Maria Escudé i el Bravium Teatre la representació de l'obra "José María y el padre pasota" una obra de Darío Fo que es representarà el pròxim diumenge, 3 de febrer, a les 18.30 hores al Bravium Teatre. 
L'obra està protagonitzada per Josep Maria Escudé sota la direcció de Juande Junior, amb l'assistència de so d'Antonio Moya i el vestuari de Manolo León. El tiquet d'entrada és de 10 euros i per als socis del Bravium Teatre de 8 euros.

bravium teatre
AGENDA
- - - - - 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 - - - - - -
DESEMBRE 2018