AGENDA

16 de Desembre
Xerta

Xerta camina per la Maratˇ de TV3

La delegació de Xerta organtiza la caminada popular Xerta camina per la Marató de tV3 contr el càncer. Serà el pròxim diumenge, 16 de desembre. La sortida es donarà a la plaça Major i el recorregut serà interurbà i apte per a tots els públics. El donatiu serà de 3 euros. A més hi haurà venda de galetes casolanes.

caminada maratˇ
01 de Gener
Tarragona i Terres de l'Ebre

Els dies 1 i 2 de febrer es durÓ a terme la campanya

El proper 4 de febrer se celebra el Dia Mundial contra el Càncer. El dies abans - 1 i 2 de febrer- des de la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC) impulsem un any més la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer', per a la qual necessitem voluntaris.

La campanya de la FECEC arriba als supermercats Condis on es distribueixen bosses de pebrots entre els clients de la cadena a un preu simbòlic d'un euro i mig.

L'objectiu de ‘Posem-li pebrots al càncer' és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca d'acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d'atenció i ajuda als malalts i als seus familiars.

Per tal que la campanya arribi als més de 460 supermercats que Condis té distribuïts per Catalunya, la FECEC fa una crida al voluntariat. Es tracta que les persones voluntàries ajudin a vendre les bosses de pebrots i informin als clients sobre els objectius de la campanya.

Qui ho vulgui, pot apuntar-se com a voluntari en qualsevol franja horaria del 1 i 2 de febrer a través d'aquest formulari on també ha d'escollir el supermercat on vol col·laborar amb la campanya. Aquí teniu el llistat d'establiments Condis on es vendran les bosses de pebrots.

A la demarcació de Tarragona els punts de venda seran a Santa Coloma de Queralt, Calafell, Segur de Calafell, Vendrell, Belvei, Arboç, Alcanar i Sant Carles de la Ràpita.

Pebrots
03 de Gener
Cambrils, Parc del Pescador

Maquillatge i vermut solidari al Parc del Pescador de Cambrils el diumenge 3 de febrer

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, conjuntament amb la maquilladora Rebeca Torres organitzen un maquillatge-vermut solidari per al pròxim diumenge, 3 de febrer, de les 11.00 a les 15.00 hores al Parc del Pescador de Cambrils. Durant tot el matí es podrà col·laborar amb la Lliga amb una aportació de 5 euros per vermut i 5 euros per maquillatge d'adult o pintacares. 
L'acte comptarà amb els maquilladors Rebeca torres, Alba Armada, Carlos Mora, Eva García, Ingrid Galindo, Isabel Curotto, Yolanda Fernández, Andrea Casadevall, Sandra Robledo, Laura del Hoyo, Mercè Alay i Montserrat García.
L'acte compta amb la col·laboració de Casa Mariol que subministra el vermut així com de DJ Discomovil Tarragona, Parc Lounge Cambrils, 5 Floristeria, Pixelmatón, Miró Solucions Energètiques i la regidoria de Promoció Econòmica de Cambrils. Així mateix, aquest esdeveniment s'emmarca dins l'agenda de les Jornades de la Galera 2019.
Us hi esperem!

Maquillatge i vermut solidari al Parc del Pescador de Cambrils el diumenge 3 de febrer
03 de Febrer
Reus - Bravium Teatre

Teatre solidari al Bravium Teatre amb

La delegació de Reus ha organitzat, conjuntament amb Josep Maria Escudé i el Bravium Teatre la representació de l'obra "José María y el padre pasota" una obra de Darío Fo que es representarà el pròxim diumenge, 3 de febrer, a les 18.30 hores al Bravium Teatre. 
L'obra està protagonitzada per Josep Maria Escudé sota la direcció de Juande Junior, amb l'assistència de so d'Antonio Moya i el vestuari de Manolo León. El tiquet d'entrada és de 10 euros i per als socis del Bravium Teatre de 8 euros.

bravium teatre
ANTERIOR
 
AGENDA
- - - - - 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 - - - - - -
DESEMBRE 2018