AGENDA

07 de Febrer
Tarragona

Conferčncia sobre els beneficis del tir amb arc en cāncer de mama

El pròxim dijous, 7 de març, a les 19.00 hores a la seu de la Lliga Contra el Càncer, a l'avinguda Catalunya, 11 entresòl de Tarragona el doctor Santos López, cirurgià de la Xarxa Santa Tecla oferirà la conferència "Beneficis del tir amb arc en càncer de mama". Us convidem a assistir i a conèixer aquesta experiència iniciada fa unes setmanes amb la col·laboració del club Tir amb Arc Constantí.
Us hi esperem!

Conferčncia sobre els beneficis del tir amb arc en cāncer de mama
10 de Febrer
Valls

Calįotada solidāria el diumenge 10 de febrer a Valls

La Delegació de Valls de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre està preparant, com cada any, una calçotada a benefici de la nostra entitat per al proper dia 10 de febrer a les 14,00 hores, a Casa Fèlix, en el que esperem comptar amb una assistència important de ciutadans de Valls i de la resta de les comarques tarragonines, seguint amb la tradició de solidaritat que sempre han mostrat envers les persones afectades per aquesta malaltia.
La Lliga compta actualment amb 123 delegacions locals, i 10 Grups d'Ajuda Mútua (GAM), que són una eina molt important per a les persones afectes i els seus familiars, ja cobrim el 97 % de la nostra demarcació, i podem arribar a tothom que ens necessita.
El donatiu de la calçotada és de 33 euros i per reservar podeu trucar al 647 271 335.
Us hi esperem!

 

 

Calįotada solidāria el diumenge 10 de febrer a Valls
11 de Febrer
Salou, Mont-roig del Camp, la Selva del Camp

Higienes dentals contra el cāncer als centres Saldent de Salou, Mont-roig i la Selva del Camp

Del dilluns 11 de febrer al divendres 15 de febrer els centres d'odontologia integral Saldent a Salou, Mont-roig i la Selva del Camp realitzaran higienes dentals contra el càncer amb un donatiu mínim de 15 euros que es destinaran a la nostra entitat. Per demanar cita es pot trucar al telèfon 977 35 36 37. Agraïm l'esforç i la implicació dels centres Saldent en la causa solidària contra el càncer i la implicació amb la nostra entitat.

Higienes dentals contra el cāncer als centres Saldent de Salou, Mont-roig i la Selva del Camp
20 de Febrer
Horta de Sant Joan

Conferčncia sobre cāncer hereditari a Horta de Sant Joan

El pròxim dimecres, 20 de febrer, la delegació d'Horta de Sant Joan ha organitzat la conferència "Càncer hereditari" a càrrec de Montse Querol, infermera especialitzada en oncologia. L'acte tindrà lloc al cinema municipal a les 19.00 hores. En finalitzar la conferència, les voluntàries de la delegació faran lliurament dels coixins del cor que han confeccionat per a dones operades amb càner de mama. 

conferčncia a horta de sant joan
AGENDA
- - - - 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 - - -
- - - - - - -
FEBRER 2019