AGENDA

10 de Febrer
Valls

Calįotada solidāria el diumenge 10 de febrer a Valls

La Delegació de Valls de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre està preparant, com cada any, una calçotada a benefici de la nostra entitat per al proper dia 10 de febrer a les 14,00 hores, a Casa Fèlix, en el que esperem comptar amb una assistència important de ciutadans de Valls i de la resta de les comarques tarragonines, seguint amb la tradició de solidaritat que sempre han mostrat envers les persones afectades per aquesta malaltia.
La Lliga compta actualment amb 123 delegacions locals, i 10 Grups d'Ajuda Mútua (GAM), que són una eina molt important per a les persones afectes i els seus familiars, ja cobrim el 97 % de la nostra demarcació, i podem arribar a tothom que ens necessita.
El donatiu de la calçotada és de 33 euros i per reservar podeu trucar al 647 271 335.
Us hi esperem!

 

 

Calįotada solidāria el diumenge 10 de febrer a Valls
11 de Febrer
Salou, Mont-roig del Camp, la Selva del Camp

Higienes dentals contra el cāncer als centres Saldent de Salou, Mont-roig i la Selva del Camp

Del dilluns 11 de febrer al divendres 15 de febrer els centres d'odontologia integral Saldent a Salou, Mont-roig i la Selva del Camp realitzaran higienes dentals contra el càncer amb un donatiu mínim de 15 euros que es destinaran a la nostra entitat. Per demanar cita es pot trucar al telèfon 977 35 36 37. Agraïm l'esforç i la implicació dels centres Saldent en la causa solidària contra el càncer i la implicació amb la nostra entitat.

Higienes dentals contra el cāncer als centres Saldent de Salou, Mont-roig i la Selva del Camp
20 de Febrer
Horta de Sant Joan

Conferčncia sobre cāncer hereditari a Horta de Sant Joan

El pròxim dimecres, 20 de febrer, la delegació d'Horta de Sant Joan ha organitzat la conferència "Càncer hereditari" a càrrec de Montse Querol, infermera especialitzada en oncologia. L'acte tindrà lloc al cinema municipal a les 19.00 hores. En finalitzar la conferència, les voluntàries de la delegació faran lliurament dels coixins del cor que han confeccionat per a dones operades amb càner de mama. 

conferčncia a horta de sant joan
24 de Febrer
Valls

11a Caminada Popular Valls-Camí dels Molins - Vallmoll - Valls a favor de la Lliga Contra el Cāncer

El Patronat d'Esports de Valls us presenta l'11a Caminada Popular Valls-Camí dels Molins-Vallmoll-Valls. En aquesta edició es compta de nou amb el patrocini de SOREA i la caminada serà solidària amb la Lliga Contra el Càncer del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

La sortida es realitzarà des de la plaça de Sant Francesc (Pius Hospital) a les 9h del matí, i l'arribada està prevista al mateix indret cap les 13.30h del migdia.

Caminada Solidària

Des de l'any 2015, la Caminada Popular ha esdevingut una també caminada solidària que recapta fons per aquesta edició, SOREA i el Patronat Municipal d'Esports us proposem col·laborar en la lluita contra el càncer a través de delegació de la Lliga Contra el Càncer a les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre.

Per aquest motiu, proposem a totes les persones que partitipeu a la Caminda Popular una aportació econòmica de 5€ per persona o 10€ per família que es podreu dipositar en el moment de recollir la polsera de la caminada.

 

Caminada Solidāria de Valls 24 de febrer
ANTERIOR
 
AGENDA
- - - - 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 - - -
- - - - - - -
FEBRER 2019