AGENDA

14 de Marį
la Selva del Camp

Conferčncia sobre cāncer de mama a la Selva del Camp

La delegació de la Selva del Camp ha organitzat per al pròxim dijous, 14 de març, la conferència "Càncer de mama" a càrrec de la doctora Cinta Albacar, oncòloga mèdica de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. La conferència es realitzarà al Castell del Paborde, a les 19.00 hores. 
Us hi esperem!

conferčncia sobre cancer de mama a la selva del camp
17 de Marį
la Pobla de Massaluca

VIII Caminada comarcal de la Terra Alta

El pròxim diumenge, 17 de març, a la Pobla de Massaluca se celebrarà la VIII Caminada comarcal de la Terra Alta. Per participar-hi es poden compar els tíquets amb un donatiu de 5 euros als Ajuntament d'Arnes, Bot, Caseres, la Fatarella, Pinell de Brai i Prat de Compte. També a la farmàcia de Vilalba dels Arcs, a la tenda Maribel de Bot, Art Mobles i Regals de Gandesa, Carnisseria Paquita a Horta de Sant Joan, als membre de la Junta de Batea, a la papereria Gemma de Corbera d'Ebre, al Casal a la Fatarella i a la Pastiserria Crostó de la Pobla de Massaluca.

La sortida es realitzarà a la plaça de l'Ajuntament de la Pobla de Massaluca. Es visitarà la bassa Bovera i la Bassa d'en Coll, rehabilitada com a punt d'atracció de fauna i es farà la pujada pel calvari i esmorzar al poliestportiu. El trajecte és de 5 km. i es farà amb una durada d'una hora i mitja aproximadament.

VIII Caminada pobla de massaluca
24 de Marį
Vila-seca

Concert a l'Auditori Josep Carreras

La delegació de Vila-seca de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre organitza un concert solidari el diumenge 24 de març a les 18.00h amb una entrada de 10 euros que es poden adquirir a la taquilla de l'Auditori Josep Carreras abans del concert.
El concert comptarà amb la participació dels duets Ezequiel Molina i Núria Ruera; Joan Gil-Pérez i Anna Gil-Pérez; el Grup Vocal Vila-seca acompanyat d'Andrés Moya; el conjunt de guitarres Emmili Pujol dirigit per Salvador Parra; Claudia Torres i Jordi Badia.
Aquest concert compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-seca, la Diputació de Tarragona, l'Auditori Josep Carreras, l'Escola i Conservatori Municipal de Música de Vila-seca, Aquum i Restaurant Mix City de Vila-seca.

Cartell del Concert
28 de Marį
Tarragona

El cāncer hereditari protagonitzarā la primera conferčncia del segon cicle Cāncer al S.XXI

Es realitzarà el dijous, 28 de març al Col•legi de Farmacèutics de Tarragona a partir de les 19.00 hores a càrrec membres de la unitat de consell genètic de l'Hospital Sant Joan de Reus
La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre remprèn per segon any consecutiu el cicle de conferències el Càncer al segle XXI, una iniciativa començada l'any passat amb motiu del vint-i-cinquè aniversari de l'entitat.
Enguany, la Lliga realitzarà 3 noves conferències en el marc del càncer i la societat, abordant temes d'interès tant per a pacients com a al públic en general. Per aquest motiu, el pròxim dijous, 28 de març a la sala d'actes del Col•legi de Farmacèutics de Tarragona a les 19.00 hores es realitzarà la conferència "Càncer hereditari". Aquesta conferència la realitzaran membres de la unitat del consell genètic del servei d'oncologia de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Així la doctora Cinta Albacar, oncòloga mèdica especialitzada en càncer de mama; Montse Querol, infermera especialitzada en consell genètic i Marta Rodríguez, bioquímica de la unitat de patologia molecular oncològica seran les encarregades d'explicar-nos aquesta temàtica.
L'objectiu de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre amb aquest Cicle de Conferències, Càncer al s. XXI, ha estat fer una aproximació d'allò oncològic amb la societat. Mitjançant aquestes conferències es vol proporcionar informació acurada en vers diferents aspectes que poden influir sobre el procés.

En totes les conferències es proporciona certificat d'assistència als estudiants universitaris que hi participin i hi assisteixin.

 

El cāncer hereditari protagonitzarā la primera conferčncia del segon cicle Cāncer al S.XXI
AGENDA
- - - - 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
- - - - - - -
MARĮ 2019