AGENDA

09 de Marš
Camarles

Sopar de gala a Camarles per recaptar fons per a la Lliga Contra el CÓncer

La delegació de Camarles ha organitzat per al pròxim dissambte, 9 de març, el tradicional Sopar de Gala per recaptar fons per a l'entitat. El sopar tindrà lloc al restaurant Pla d'en Roca a les 21.00 hores. Hi haurà ball i sorteig de regals. El donatiu del menú és de 25 euros i les reserves es poden fer a l'Ajuntament de Camarles fins el 28 de febrer. Per donatius i fila 0 adreceu-vos a la secció de crèdit de Camarles.
Us hi esperem!

Camarles sopar de gala 2019
12 de Marš
Amposta

ConferŔncia al Grup d'Ajuda M˙tua d'Amposta sobre el diagn˛stic i tractament dels tumors digestius

El pròxim dimarts, 12 de març, al Grup d'Ajuda Mútua d'Amposta el doctor Miquel Berzosa, oncòleg mèdic de l'Hospital Verge de la Cinta realitzarà la conferència "Diagnòstic i tractament dels tumors digestius", a les 17.30 hores al Casino Recreatiu i Instructiu al carrer major, 52 d'Amposta.

ConferŔncia al Grup d'Ajuda M˙tua d'Amposta sobre el diagn˛stic i tractament dels tumors digestius
14 de Marš
la Selva del Camp

ConferŔncia sobre cÓncer de mama a la Selva del Camp

La delegació de la Selva del Camp ha organitzat per al pròxim dijous, 14 de març, la conferència "Càncer de mama" a càrrec de la doctora Cinta Albacar, oncòloga mèdica de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. La conferència es realitzarà al Castell del Paborde, a les 19.00 hores. 
Us hi esperem!

conferŔncia sobre cancer de mama a la selva del camp
17 de Marš
la Pobla de Massaluca

VIII Caminada comarcal de la Terra Alta

El pròxim diumenge, 17 de març, a la Pobla de Massaluca se celebrarà la VIII Caminada comarcal de la Terra Alta. Per participar-hi es poden compar els tíquets amb un donatiu de 5 euros als Ajuntament d'Arnes, Bot, Caseres, la Fatarella, Pinell de Brai i Prat de Compte. També a la farmàcia de Vilalba dels Arcs, a la tenda Maribel de Bot, Art Mobles i Regals de Gandesa, Carnisseria Paquita a Horta de Sant Joan, als membre de la Junta de Batea, a la papereria Gemma de Corbera d'Ebre, al Casal a la Fatarella i a la Pastiserria Crostó de la Pobla de Massaluca.

La sortida es realitzarà a la plaça de l'Ajuntament de la Pobla de Massaluca. Es visitarà la bassa Bovera i la Bassa d'en Coll, rehabilitada com a punt d'atracció de fauna i es farà la pujada pel calvari i esmorzar al poliestportiu. El trajecte és de 5 km. i es farà amb una durada d'una hora i mitja aproximadament.

VIII Caminada pobla de massaluca
ANTERIOR
 
AGENDA
- - - - 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
- - - - - - -
MARă 2019