AGENDA

24 de Marį
Vila-seca

Concert a l'Auditori Josep Carreras

La delegació de Vila-seca de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre organitza un concert solidari el diumenge 24 de març a les 18.00h amb una entrada de 10 euros que es poden adquirir a la taquilla de l'Auditori Josep Carreras abans del concert.
El concert comptarà amb la participació dels duets Ezequiel Molina i Núria Ruera; Joan Gil-Pérez i Anna Gil-Pérez; el Grup Vocal Vila-seca acompanyat d'Andrés Moya; el conjunt de guitarres Emmili Pujol dirigit per Salvador Parra; Claudia Torres i Jordi Badia.
Aquest concert compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-seca, la Diputació de Tarragona, l'Auditori Josep Carreras, l'Escola i Conservatori Municipal de Música de Vila-seca, Aquum i Restaurant Mix City de Vila-seca.

Cartell del Concert
28 de Marį
Tarragona

El cāncer hereditari protagonitzarā la primera conferčncia del segon cicle Cāncer al S.XXI

Es realitzarà el dijous, 28 de març al Col•legi de Farmacèutics de Tarragona a partir de les 19.00 hores a càrrec membres de la unitat de consell genètic de l'Hospital Sant Joan de Reus
La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre remprèn per segon any consecutiu el cicle de conferències el Càncer al segle XXI, una iniciativa començada l'any passat amb motiu del vint-i-cinquè aniversari de l'entitat.
Enguany, la Lliga realitzarà 3 noves conferències en el marc del càncer i la societat, abordant temes d'interès tant per a pacients com a al públic en general. Per aquest motiu, el pròxim dijous, 28 de març a la sala d'actes del Col•legi de Farmacèutics de Tarragona a les 19.00 hores es realitzarà la conferència "Càncer hereditari". Aquesta conferència la realitzaran membres de la unitat del consell genètic del servei d'oncologia de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Així la doctora Cinta Albacar, oncòloga mèdica especialitzada en càncer de mama; Montse Querol, infermera especialitzada en consell genètic i Marta Rodríguez, bioquímica de la unitat de patologia molecular oncològica seran les encarregades d'explicar-nos aquesta temàtica.
L'objectiu de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre amb aquest Cicle de Conferències, Càncer al s. XXI, ha estat fer una aproximació d'allò oncològic amb la societat. Mitjançant aquestes conferències es vol proporcionar informació acurada en vers diferents aspectes que poden influir sobre el procés.

En totes les conferències es proporciona certificat d'assistència als estudiants universitaris que hi participin i hi assisteixin.

 

El cāncer hereditari protagonitzarā la primera conferčncia del segon cicle Cāncer al S.XXI
31 de Marį
Valls

1a Cursa solidāria Valls contra el cāncer

El diumenge, 31 de març, a la Pista d'atletisme al Fornàs es realitzarà la 1a Curssa solidària Valls Contra el Càncer.
Cada corredor ha de portar un patrocinador (amic, familiar) que pagui per cada volta que faci el corredor un donatiu mínim de 0,50€/volta.
Les inscripcions es poden realitzar fin el 21 de març a valls@circulopodemos.info o trucant al 622 186 999 o una hora abans a la mateixa pista.
Els donatius es destinaran íntegrament a la Lliga Contra el Càncer. Hi participen La Tieta, Bar Nou, Positivo Man, Bastidas Foresini, El casal de mulles, Gimnasio tabarau team, DJ Rafa i Bar gamma.
Us hi esperem!

1a Cursa solidāria Valls contra el cāncer
31 de Marį
Tarragona

Vermut-Sardinada al Serrallo

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre organitza un vermut-sardinada per a la investigació del càncer de còlon el diumenge 31 de març de 12 a 15h al Serrallo de Tarragona, concretament a la pèrgola davant la Confraria de Pescadors amb un preu de 5 euros la sardinada amb beguda i també de 5 euros el vermut amb patates i olives.
L'acte comnpta amb el suport de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, la Confraria de Pescadors de Tarragona, Vermuts Miró, l'Associació de Veïns del Serrallo, la Masrojana, Port de Tarragona i Peix Blau de Tarragona.

Cartell del vermut-sardinada
AGENDA
- - - - 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
- - - - - - -
MARĮ 2019