AGENDA

28 de Marį
Tarragona

El cāncer hereditari protagonitzarā la primera conferčncia del segon cicle Cāncer al S.XXI

Es realitzarà el dijous, 28 de març al Col•legi de Farmacèutics de Tarragona a partir de les 19.00 hores a càrrec membres de la unitat de consell genètic de l'Hospital Sant Joan de Reus
La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre remprèn per segon any consecutiu el cicle de conferències el Càncer al segle XXI, una iniciativa començada l'any passat amb motiu del vint-i-cinquè aniversari de l'entitat.
Enguany, la Lliga realitzarà 3 noves conferències en el marc del càncer i la societat, abordant temes d'interès tant per a pacients com a al públic en general. Per aquest motiu, el pròxim dijous, 28 de març a la sala d'actes del Col•legi de Farmacèutics de Tarragona a les 19.00 hores es realitzarà la conferència "Càncer hereditari". Aquesta conferència la realitzaran membres de la unitat del consell genètic del servei d'oncologia de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Així la doctora Cinta Albacar, oncòloga mèdica especialitzada en càncer de mama; Montse Querol, infermera especialitzada en consell genètic i Marta Rodríguez, bioquímica de la unitat de patologia molecular oncològica seran les encarregades d'explicar-nos aquesta temàtica.
L'objectiu de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre amb aquest Cicle de Conferències, Càncer al s. XXI, ha estat fer una aproximació d'allò oncològic amb la societat. Mitjançant aquestes conferències es vol proporcionar informació acurada en vers diferents aspectes que poden influir sobre el procés.

En totes les conferències es proporciona certificat d'assistència als estudiants universitaris que hi participin i hi assisteixin.

 

El cāncer hereditari protagonitzarā la primera conferčncia del segon cicle Cāncer al S.XXI
31 de Marį
Valls

1a Cursa solidāria Valls contra el cāncer

El diumenge, 31 de març, a la Pista d'atletisme al Fornàs es realitzarà la 1a Curssa solidària Valls Contra el Càncer.
Cada corredor ha de portar un patrocinador (amic, familiar) que pagui per cada volta que faci el corredor un donatiu mínim de 0,50€/volta.
Les inscripcions es poden realitzar fin el 21 de març a valls@circulopodemos.info o trucant al 622 186 999 o una hora abans a la mateixa pista.
Els donatius es destinaran íntegrament a la Lliga Contra el Càncer. Hi participen La Tieta, Bar Nou, Positivo Man, Bastidas Foresini, El casal de mulles, Gimnasio tabarau team, DJ Rafa i Bar gamma.
Us hi esperem!

1a Cursa solidāria Valls contra el cāncer
07 d'Abril
Montblanc

La delegaciķ de Montblanc celebra el dinar solidari al Molí del Mallol

La delegació de Montblanc de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre realitzarà el pròxim diumenge 7 d'abril a les 14.00 hores el 12è Dinar solidari de la delegació. La reserva de tíquets es pot fer a l'oficina de turisme de Montblanc al telèfon 977 861 733 de dilluns a divendres de les 9 a les 16 hores; dissabtes de les 10 a les 4 hores i de les 16 a les 18 hores i el diumenges de les 10 a les 14 hores. També poden realitzar-se les reserves al telèfon de la Lliga 977 23 24 24.
Durant el dinar s'efectuarà el sorteig entre tots els assistents dels obsequis lliurants per diferents entitats i comerciants del municipi.
Us hi esperem

dinar solidari a Montblanc
SEGÜENT
 
AGENDA
- - - - 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
- - - - - - -
MARĮ 2019