AGENDA

12 de Marš
Amposta

ConferŔncia al Grup d'Ajuda M˙tua d'Amposta sobre el diagn˛stic i tractament dels tumors digestius

El pròxim dimarts, 12 de març, al Grup d'Ajuda Mútua d'Amposta el doctor Miquel Berzosa, oncòleg mèdic de l'Hospital Verge de la Cinta realitzarà la conferència "Diagnòstic i tractament dels tumors digestius", a les 17.30 hores al Casino Recreatiu i Instructiu al carrer major, 52 d'Amposta.

ConferŔncia al Grup d'Ajuda M˙tua d'Amposta sobre el diagn˛stic i tractament dels tumors digestius
14 de Marš
la Selva del Camp

ConferŔncia sobre cÓncer de mama a la Selva del Camp

La delegació de la Selva del Camp ha organitzat per al pròxim dijous, 14 de març, la conferència "Càncer de mama" a càrrec de la doctora Cinta Albacar, oncòloga mèdica de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. La conferència es realitzarà al Castell del Paborde, a les 19.00 hores. 
Us hi esperem!

conferŔncia sobre cancer de mama a la selva del camp
17 de Marš
la Pobla de Massaluca

VIII Caminada comarcal de la Terra Alta

El pròxim diumenge, 17 de març, a la Pobla de Massaluca se celebrarà la VIII Caminada comarcal de la Terra Alta. Per participar-hi es poden compar els tíquets amb un donatiu de 5 euros als Ajuntament d'Arnes, Bot, Caseres, la Fatarella, Pinell de Brai i Prat de Compte. També a la farmàcia de Vilalba dels Arcs, a la tenda Maribel de Bot, Art Mobles i Regals de Gandesa, Carnisseria Paquita a Horta de Sant Joan, als membre de la Junta de Batea, a la papereria Gemma de Corbera d'Ebre, al Casal a la Fatarella i a la Pastiserria Crostó de la Pobla de Massaluca.

La sortida es realitzarà a la plaça de l'Ajuntament de la Pobla de Massaluca. Es visitarà la bassa Bovera i la Bassa d'en Coll, rehabilitada com a punt d'atracció de fauna i es farà la pujada pel calvari i esmorzar al poliestportiu. El trajecte és de 5 km. i es farà amb una durada d'una hora i mitja aproximadament.

VIII Caminada pobla de massaluca
28 de Marš
Tarragona

El cÓncer hereditari protagonitzarÓ la primera conferŔncia del segon cicle CÓncer al S.XXI

Es realitzarà el dijous, 28 de març al Col•legi de Farmacèutics de Tarragona a partir de les 19.00 hores a càrrec membres de la unitat de consell genètic de l'Hospital Sant Joan de Reus
La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre remprèn per segon any consecutiu el cicle de conferències el Càncer al segle XXI, una iniciativa començada l'any passat amb motiu del vint-i-cinquè aniversari de l'entitat.
Enguany, la Lliga realitzarà 3 noves conferències en el marc del càncer i la societat, abordant temes d'interès tant per a pacients com a al públic en general. Per aquest motiu, el pròxim dijous, 28 de març a la sala d'actes del Col•legi de Farmacèutics de Tarragona a les 19.00 hores es realitzarà la conferència "Càncer hereditari". Aquesta conferència la realitzaran membres de la unitat del consell genètic del servei d'oncologia de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Així la doctora Cinta Albacar, oncòloga mèdica especialitzada en càncer de mama; Montse Querol, infermera especialitzada en consell genètic i Marta Rodríguez, bioquímica de la unitat de patologia molecular oncològica seran les encarregades d'explicar-nos aquesta temàtica.
L'objectiu de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre amb aquest Cicle de Conferències, Càncer al s. XXI, ha estat fer una aproximació d'allò oncològic amb la societat. Mitjançant aquestes conferències es vol proporcionar informació acurada en vers diferents aspectes que poden influir sobre el procés.

En totes les conferències es proporciona certificat d'assistència als estudiants universitaris que hi participin i hi assisteixin.

 

El cÓncer hereditari protagonitzarÓ la primera conferŔncia del segon cicle CÓncer al S.XXI
ANTERIOR
 
AGENDA
- - - - 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
- - - - - - -
MARă 2019