AGENDA

31 de Marį
Tarragona

Vermut-Sardinada al Serrallo

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre organitza un vermut-sardinada per a la investigació del càncer de còlon el diumenge 31 de març de 12 a 15h al Serrallo de Tarragona, concretament a la pèrgola davant la Confraria de Pescadors amb un preu de 5 euros la sardinada amb beguda i també de 5 euros el vermut amb patates i olives.
L'acte comnpta amb el suport de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, la Confraria de Pescadors de Tarragona, Vermuts Miró, l'Associació de Veïns del Serrallo, la Masrojana, Port de Tarragona i Peix Blau de Tarragona.

Cartell del vermut-sardinada
31 de Marį
Valls

Ball solidari a Valls

La delegació a Valls de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre organitzen el dia 31 de març al Centre Cultural de Valls conjuntament amb l'escola de dansa Infinity una gala solidària per recaptar fons per la Lliga. 

Cartell de la gala
06 d'Abril
Riudoms

Caminada solidāria a Riudoms 'Fent camí contra el cāncer'

Aquest any coincidint amb el Dia Mundial de l'Activitat Física, la delegació de Riudoms de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre torna a organitzar una caminada solidària. En concret el proper dissabte 6 d'abril, a les 6 de la tarda, organitzen la V Caminada solidària, amb el lema: "Fem camí tots junts contra el càncer".La sortida es farà des de la plaça de l'Església. La caminada és apta per a totes les edats.Els infants fins 8 anys poden participar gratuïtament i als adults només se'ls demana un donatiu de 6 euros.

Les inscripcions es poden fer totes les tardes d'aquesta setmana de 18 a 20 hores fins divendres 5, a la Llar de Jubilats, al carrer Sant Jaume, 2.En finalitzar hi haurà xocolata i coca per a tothom. 

L'acte compta amb el suport de l'Ajuntament de Riudoms, els forns de pa Domingo, Cruset, Rovira, Jansà i Domingo Pellicé, Xocovase (Confiteria Ventura), Coaliment Riudoms, Somriures a la Carta, Allianz Seguros, l'Estudi, Centre Actiu i l'ABS de Riudoms.

 

V Caminada Solidāria contra el cāncer
06 d'Abril
Barcelona

Celebra la vida després del cāncer

La Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC) organitza el proper 6 d'abril la jornada ‘Celebra la vida després del càncer'.

Es tracta d'una iniciativa per donar veu a les persones que han superat un càncer, visibilitzar les seves necessitats i sensibilitzar la societat sobre les dificultats que afronten les persones després del càncer. Mitjançant xerrades, conferències, taules rodones d'experts i testimonis i activitats diverses s'informarà i es visibilitzarà aquesta realitat combinant diversió, aprenentatge i conscienciació.

La jornada inclou més d'una dotzena de tallers com el de prevenció del limfedema, el de sofrologia, immunoteràpia o retorn al treball. També hi haurà activitats esportives com una cursa d'obstacles o zumba i tres taules de diàleg centrades en tres ‘El risc de transmissió del càncer a la família', ‘Retorn al treball, assignatura pendent' i ‘Com reprendre la vida?'. A banda de moltes d'altres activitats dirigides per a tots els públics.

D'aquesta manera i per primer cop a Catalunya, s'organitza una jornada centrada en el després de la malaltia amb la idea d'anar celebrant aquesta jornada de forma anual.

Dia: 6 d'abril

Lloc: Edifici Històric de la Universitat de Barcelona

Hora: de 10.00 a 17.45 hores.

Aquí podeu veure l'espot de la campanya.

Enllaç inscripcions

 

Cartell acte
AGENDA
- - - - 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
- - - - - - -
MARĮ 2019