AGENDA

31 de Marį
Valls

1a Cursa solidāria Valls contra el cāncer

El diumenge, 31 de març, a la Pista d'atletisme al Fornàs es realitzarà la 1a Curssa solidària Valls Contra el Càncer.
Cada corredor ha de portar un patrocinador (amic, familiar) que pagui per cada volta que faci el corredor un donatiu mínim de 0,50€/volta.
Les inscripcions es poden realitzar fin el 21 de març a valls@circulopodemos.info o trucant al 622 186 999 o una hora abans a la mateixa pista.
Els donatius es destinaran íntegrament a la Lliga Contra el Càncer. Hi participen La Tieta, Bar Nou, Positivo Man, Bastidas Foresini, El casal de mulles, Gimnasio tabarau team, DJ Rafa i Bar gamma.
Us hi esperem!

1a Cursa solidāria Valls contra el cāncer
31 de Marį
Tarragona

Vermut-Sardinada al Serrallo

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre organitza un vermut-sardinada per a la investigació del càncer de còlon el diumenge 31 de març de 12 a 15h al Serrallo de Tarragona, concretament a la pèrgola davant la Confraria de Pescadors amb un preu de 5 euros la sardinada amb beguda i també de 5 euros el vermut amb patates i olives.
L'acte comnpta amb el suport de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili, la Confraria de Pescadors de Tarragona, Vermuts Miró, l'Associació de Veïns del Serrallo, la Masrojana, Port de Tarragona i Peix Blau de Tarragona.

Cartell del vermut-sardinada
31 de Marį
Valls

Ball solidari a Valls

La delegació a Valls de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre organitzen el dia 31 de març al Centre Cultural de Valls conjuntament amb l'escola de dansa Infinity una gala solidària per recaptar fons per la Lliga. 

Cartell de la gala
06 d'Abril
Riudoms

Caminada solidāria a Riudoms 'Fent camí contra el cāncer'

Aquest any coincidint amb el Dia Mundial de l'Activitat Física, la delegació de Riudoms de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre torna a organitzar una caminada solidària. En concret el proper dissabte 6 d'abril, a les 6 de la tarda, organitzen la V Caminada solidària, amb el lema: "Fem camí tots junts contra el càncer".La sortida es farà des de la plaça de l'Església. La caminada és apta per a totes les edats.Els infants fins 8 anys poden participar gratuïtament i als adults només se'ls demana un donatiu de 6 euros.

Les inscripcions es poden fer totes les tardes d'aquesta setmana de 18 a 20 hores fins divendres 5, a la Llar de Jubilats, al carrer Sant Jaume, 2.En finalitzar hi haurà xocolata i coca per a tothom. 

L'acte compta amb el suport de l'Ajuntament de Riudoms, els forns de pa Domingo, Cruset, Rovira, Jansà i Domingo Pellicé, Xocovase (Confiteria Ventura), Coaliment Riudoms, Somriures a la Carta, Allianz Seguros, l'Estudi, Centre Actiu i l'ABS de Riudoms.

 

V Caminada Solidāria contra el cāncer
ANTERIOR
 
AGENDA
- - - - 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
- - - - - - -
MARĮ 2019