AGENDA

06 d'Abril
Barcelona

Celebra la vida després del cāncer

La Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC) organitza el proper 6 d'abril la jornada ‘Celebra la vida després del càncer'.

Es tracta d'una iniciativa per donar veu a les persones que han superat un càncer, visibilitzar les seves necessitats i sensibilitzar la societat sobre les dificultats que afronten les persones després del càncer. Mitjançant xerrades, conferències, taules rodones d'experts i testimonis i activitats diverses s'informarà i es visibilitzarà aquesta realitat combinant diversió, aprenentatge i conscienciació.

La jornada inclou més d'una dotzena de tallers com el de prevenció del limfedema, el de sofrologia, immunoteràpia o retorn al treball. També hi haurà activitats esportives com una cursa d'obstacles o zumba i tres taules de diàleg centrades en tres ‘El risc de transmissió del càncer a la família', ‘Retorn al treball, assignatura pendent' i ‘Com reprendre la vida?'. A banda de moltes d'altres activitats dirigides per a tots els públics.

D'aquesta manera i per primer cop a Catalunya, s'organitza una jornada centrada en el després de la malaltia amb la idea d'anar celebrant aquesta jornada de forma anual.

Dia: 6 d'abril

Lloc: Edifici Històric de la Universitat de Barcelona

Hora: de 10.00 a 17.45 hores.

Aquí podeu veure l'espot de la campanya.

Enllaç inscripcions

 

Cartell acte
07 d'Abril
Montblanc

La delegaciķ de Montblanc celebra el dinar solidari al Molí del Mallol

La delegació de Montblanc de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre realitzarà el pròxim diumenge 7 d'abril a les 14.00 hores el 12è Dinar solidari de la delegació. La reserva de tiquets es pot fer a l'oficina de turisme de Montblanc al telèfon 977 861 733 de dilluns a divendres de les 9 a les 16 hores; dissabtes de les 10 a les 4 hores i de les 16 a les 18 hores i els diumenges de les 10 a les 14 hores. També poden realitzar-se les reserves al telèfon de la Lliga 977 23 24 24.
Durant el dinar s'efectuarà el sorteig entre tots els assistents dels obsequis lliurats per diferents entitats i comerciants del municipi.
Us hi esperem

dinar solidari a Montblanc
07 d'Abril
Casal Municipal de Benissanet

La delegaciķ de Benissanet celebra la II Diada Solidāria al Casal Municipal

La delegació de Benissanet de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre celebrarà el diumenge 7 d'abril la segona edició del Dinar Solidari, que tindrà lloc al Casal Municipal d'aquesta localitat de la Ribera d'Ebre a partir de les 20.00h.

Abans de l'inici del sopar, a partir de les 18h, es projectarà la pel·lícula ‘Wonder', una història basada en la novel·la d'èxit mundial de l'escriptora nord-americana R.J. Palacio que narra la historia d'Auggie, un nen de 10 anys, que ha nascut amb una greu malformació a la cara i que s'esforça per encaixar en el món escolar. L'Auggie és un lluitador i vol demostrar a tothom que és un nen com els altres.

El donatiu per assistir al sopar i a la pel·lícula és de 5 euros i si només es vol assistir al sopar o a la pel·lícula el donatiu és de 3 euros.
L'acte compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benissanet, la Masjorana, la Cooperativa Agrícola de Sant Jaume i Llenya Ernesto Hurtado.

 

Cartell II Diada Solidāria
10 d'Abril
Bot

Venda solidāria de flors a Bot

La delegació a Bot de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre organitza el proper dimecres 10 d'abril al Centre de Cultura Joan Baptista Manyà d'aquesta localitat de la Terra Alta una venda solidària de flors amb l'objectiu de recollir diners per l'entitat. Us hi esperem!

Venda solidāria de flors
AGENDA
- - - - 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
- - - - - - -
MARĮ 2019