NOTICIES

I Cursa de la Dona de les Terres de l'Ebre a Tortosa

I Cursa de la Dona de les Terres de l'Ebre a Tortosa

DIUMENGE 21 D'OCTUBRE

El pròxim diumenge, 21 d'octtubre, a partir de les 12 hores, tindrà lloc a Tortosa a l'Avinguda Generalitat davant del Parc la I Cursa de la Dona de les Terres de l'Ebre a benefici de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.
Hi haurà una cursa de 4,7 quilòmetres i una caminada d'1,7 quilòmetres. El donatiu i inscripció serà de 10 euros i es poden realitzar a www.cursadeladonaebre.cat 
Us hi esperem!

 

Sopar de les estrelles 2018

El Sopar de les Estrelles amb els restauradors Michelin serā el dissabte 9 de novembre

DISSABTE 13 D'OCTUBRE

El Sopar de les Estrelles, que arriba a la vuitena edició, tornarà a reunir els restaurants amb estrella Michelin de la demarcació per realitzar un sopar solidari al Complex Educatiu de Tarragona (antiga laboral) el pròxim divendres, 9 de novembre, a les 21.30 hores.
El sopar comptarà amb la participació dels restaurants estrellats Can Bosch, Rincón de Diego, Villa el Retiro, Les Moles i l'Antic Molí. A aquests els acompanyaran els restaurants El Terrat, el gelater Gabri Olivier i el Forn Andreu, recentment distinguit com a empresa centenària per la Generalitat.
Un any més, l'associació Pax Mundo col·laborarà en el servei del sopar per als assistents.
El sopar tindrà un donatiu de 45 euros per cobert i es disposa de taula 0. Els que vulgueu assistir podeu fer la reserva al 977 23 24 24 o fent un ingrés al número de compte ES38 3510 7622 0019 6217.
Us hi esperem

 

concert santes creus

El Festival de Música de Santes Creus destinarā beneficis a la Lliga Contra el Cāncer

DIJOUS 31 DE MAIG

Música, solidaritat i compromís amb les persones i el territori, en favor de la Lliga Contra el Càncer

• El Reial Monestir de Santes Creus, durant el mes de juliol, tornarà a ser l'escenari d'un cicle de concerts després de l'exitosa represa de l'any passat.
• De la mà del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Tarragona, Fundació Música Solidària impulsa aquest Festival que uneix música, solidaritat i compromís amb les persones i el territori. Aquesta segona edició del Festival està dedicada a la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, que enguany celebren el seu 25è aniversari.
• La música arriba amb força a Santes Creus. Una extraordinària programació musical ens torna a convidar a gaudir de la música en tres concerts, els beneficis dels quals es destinaran a finalitats solidàries, especialment als programes que realitzen tasques d'orientació i suport als malalts de càncer i a les seves famílies. Aquests programes, juntament amb les tasques d'investigació i prevenció realitzades a través de la FUNCA, conformen el nucli de l'activitat de la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona.
• La programació musical es molt atractiva i d'una gran força. En el concert inaugural (7 de juliol) podrem escoltar una selecció dels grans cors i àries del Messies de Haendel i de les Passions de Bach, amb l'Orquestra del Festival de Santes Creus dirigida pel mestre Comellas, el Cor Montserrat dirigit per Rosa M. Ribera i diferents solistes. El segon (14 de juliol) serà un concert amb dues obres imprescindibles del repertori cambrístic: el quintet per a clarinet de Mozart, considerada una de les obres més excelses del compositor, i l'enlluernador quintet per a piano "La truita" de Schubert. El concert de cloenda (21 de juliol) estarà íntegrament dedicat a la música de Mozart, un altre concert simfònic on podrem escoltar el cinquè concert per a violí i orquestra i la simfonia en do major núm. 41 "Júpiter", l'última que va escriure Mozart.
• El Festival de Santes Creus aposta un cop més pels músics de casa nostra. Els solistes que ens acompanyaran són la soprano Maria Mateu, la contralt Marisa Roca, la violinista Maria Florea, el clarinetista Tolo Genestar, el grup de solistes de l'Orquestra del Festival i la prestigiosa pianista Alba Ventura.
• Com a novetat en l'edició d'enguany, gràcies a un conveni amb la regidoria de Comerç i Turisme de Valls, i com a voluntat de compromís amb el territori, incorporem amb la compra de l'entrada una visita guiada a la torre de l'església de Sant Joan de Valls (el campanar més alt de totes les esglésies parroquials de Catalunya) i un tast de vins D.O. Tarragona. Així mateix, el tiquet del concert dona dret a una consumició en el servei instal·lat al pati del Monestir.

Comprar entrades primer concert 7 de juliol

Comprar entrades segon concert 14 de juliol

Comprar entrades concert cloenda 21 de juliol

 

ANTERIOR
 

CERCADOR

ARXIU