NOTICIES

cicle conferencies el cāncer segle xxi

El cicle de conferčncies “Cāncer al s. XXI” tret de sortida del vint-i-cinquč aniversari de la Lliga Contra el Cāncer

DIJOUS 08 DE MARĮ

Constarà de tres conferències que es realitzaran al març, juny i octubre a la sala d'actes de la Cambra de Comerç de Tarragona

La doctora Lola Martín de Barbera, que treballa a l'Institut de Medicina i Oncologia Holística Eres (IMOHE) encetarà el cicle amb la conferència "Afrontar el càncer des d'una mirada holística" el pròxim dijous 15 de març a les 19h.

Beatriz Rubio, especialista en Psicología Clínica i psico-oncòloga de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i David Ortega, director de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre han presentat el cicle de conferències Càncer al segle XXI.

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre iniciarà els actes de commemoració del 25è aniversari amb el cicle de conferències, Càncer al segle XXI, una iniciativa que pretén realitzar una aproximació d'allò oncològic amb la societat. En les conferències que formen part del cicle es busca proporcionar informació al voltant de diferents aspectes que van més enllà de l'oncologia i compta amb la col•laboració de professionals formats i que són referents en les diferents disciplines que s'aborden. Així es parlarà sobre oncologia holística, nutrició, exercici físic i aspectes sociològics.

La primera conferència es realitzarà el pròxim dijous 15 de març a les 19.00 hores a la Cambra de Comerç de Tarragona. Sota el títol Afrontar el càncer des d'una mirada holística que impartirà la doctora Lola Martín de Barbera. La doctora Lola Martín és oncòloga mèdica, formada a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Ha treballat en aquest hospital durant 13 anys. En els darrers anys s'ha format en Oncologia Holística i Teràpia Floral. Actualment, treballa a l'Institut de Medicina i Oncologia Holística Eres (IMOHE) de Barcelona.

Les pròximes conferències que integraran el cicle es realitzaran els mesos de juny i octubre i les temàtiques que abordaran seran la nutrició i l'exercici físic així com aspectes sociològics del càncer.

Cal assenyalar que es proporcionarà certificat d'assistència als estudiants universitaris que participin i assisteixin a cicle de conferències "Càncer al Segle XXI".

 

 

 

CERCADOR

ARXIU