NOTICIES

Conferčncia a Tarragona sobre Exercici físic i cāncer: una combinaciķ necessāria a cārrec de Laia Claveras

DIMECRES 30 DE MAIG

Es realitzarà el dijous 7 de juny al Col•legi de Farmacèutics de Tarragona a partir de les 18.00 hores a càrrec de Laia Claverias, entrenadora personal i especialista

La segona conferència del cicle Càncer al S. XXI organitzat per la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre amb motiu del 25è aniversari, tindrà lloc el pròxim dijous 7 de juny a les 18.00 hores al Col•legi de Farmacèutics de Tarragona, situat al carrer Enric d'Ossó, 1. Aquesta conferència, titulada "Exercici físic i càncer: una combinació necessària" serà a càrrec de Laia Claverias, llicenciada en Ciències de l'activitat física i l'esport a més de Màster en prescripció d'exercici físic per a la salut. Actualment, Claverias, treballa com a entrenadora especialista en exercici físic i salut i s'encarrega dels Programes d'Activitat Física per a malalts de càncer que ofereix la Lliga Contra el Càncer. En aquesta conferència es parlarà dels beneficis de l'exercici físic durant i després dels tractaments oncològics, així com també com a factor de prevenció.

L'objectiu de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre amb aquest Cicle de Conferències, Càncer al s. XXI, és fer una aproximació d'allò oncològic amb la societat. Mitjançant aquestes conferències es vol proporcionar informació acurada en vers diferents aspectes que poden influir sobre el procés oncològic i que van més enllà del tractament pròpiament oncològic. Per cadascuna comptem amb la col•laboració de professionals formats i que són referents en els temes que aborden. En la primera conferència, realitzada al març, es va parlar d'oncologia holística. En la darrera, prevista per a la tardor, es parlarà de les metàfores i narratives envers la malaltia del càncer i els seus tractaments.

Cal assenyalar que es proporcionarà un certificat d'assistència als estudiants universitaris que participin i assisteixin a aquest cicle de conferències.

 

 

CERCADOR

ARXIU