NOTICIES

Diada 2018

Tot a punt per a la Diada del Voluntariat el 21 abril a la Pineda

DILLUNS 26 DE MARĮ

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre celebra, un any més, la Diada del Voluntariat. Enguany, amb un caire especial donat els 25 anys de la Lilga Contra el Càncer
L'acte se celebrarà el pròxim dissabte, 21 d'abril, a l'Hotel Gran Palas de la Pineda. El programa que constituirà la Diada del Voluntariat serà el següent:

11.00 h. "El tractament del càncer. Present i futur" a càrrec del doctor Josep Gumà, director de l'Àrea d'Oncologia de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

12.00 h. Balanç d'activitats 2017 i projectes 2018. 25 anys d'història de la Lliga Contra el Càncer

12.45 h. Distincions a les delegades i delegats amb 10 anys a l'entitat

13.00 h. Parlaments

13.45 h. Fotografia de família

14.00 h. Dinar de germanor i ball

Enguany comptarem amb l'actuació durant el dinar de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. 

El preu del dinar és de 30 euros. Es realitzaran autobusos des de diferents punts de la demarcació. Consulteu-nos ho a l'oficina 977 23 24 24 i també podeu trucar per fer les reserves.

Us hi esperem!

 

 

Makéame Barber&Shop realitzarā la 1a Jornada de solidāria de tattoos contra el cāncer

Makéame Barber&Shop realitzarā la 1a Jornada solidāria de tattoos contra el cāncer

DIMECRES 14 DE MARĮ

Dos tatuadors Pablo Nión i Silvia Garcia realitzaran micro-tattoos de cinc per cinc centímetres a 29,90 euros i els beneficis es destinaran a la Lliga Contra el Càncer

El dissabte, 24 de març Makaeme Barber & Shop realitzarà la primer ajornada solidària de tattoos contra el càncer. Dos tatuadors, Pablo Nión y Silvia García estaran tota la jornada realitzant aquests dibuixos solidaris a la pell.

L'establiment reusenc farà micro-tattoos al preu de 29,90 euros. El benefici de la jornada es destinarà a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre.

La iniciativa ha sorgit de Roger Navarro, propietari del local, en col·laboració amb els tatuadors residents. Per Roger Navarro, "és una manera de poder col·laborar amb una causa de la qual tots som protagonistes ja que a tots ens toca de més o menys a prop".

Makéame Barber & Shop ja té forces hores donades per al pròxim dissabte 24 de març. Així mateix, aquells que vulguin demanar hora per un micro-tattoo poden fer-ho als números de telèfon 977 095 534 o al 651 323 473. Actualment, hi ha donats 2 tattoos cada hora per tatuador per tal que, aquelles persones que s'apropin el dia 24 i no tinguin hora puguin encabir-s'hi.

La intenció és que aquesta sigui la primera de moltes jornades de tatuatge solidari a Makéame.

Col·laboració en micropigmentació

Així mateix, Makémae i la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre iniciaran col·laboració pel que fa a la micropigmentació destinada a les dones operades amb càncer de mama.

 

 

cicle conferencies el cāncer segle xxi

El cicle de conferčncies “Cāncer al s. XXI” tret de sortida del vint-i-cinquč aniversari de la Lliga Contra el Cāncer

DIJOUS 08 DE MARĮ

Constarà de tres conferències que es realitzaran al març, juny i octubre a la sala d'actes de la Cambra de Comerç de Tarragona

La doctora Lola Martín de Barbera, que treballa a l'Institut de Medicina i Oncologia Holística Eres (IMOHE) encetarà el cicle amb la conferència "Afrontar el càncer des d'una mirada holística" el pròxim dijous 15 de març a les 19h.

Beatriz Rubio, especialista en Psicología Clínica i psico-oncòloga de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus i David Ortega, director de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre han presentat el cicle de conferències Càncer al segle XXI.

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre iniciarà els actes de commemoració del 25è aniversari amb el cicle de conferències, Càncer al segle XXI, una iniciativa que pretén realitzar una aproximació d'allò oncològic amb la societat. En les conferències que formen part del cicle es busca proporcionar informació al voltant de diferents aspectes que van més enllà de l'oncologia i compta amb la col•laboració de professionals formats i que són referents en les diferents disciplines que s'aborden. Així es parlarà sobre oncologia holística, nutrició, exercici físic i aspectes sociològics.

La primera conferència es realitzarà el pròxim dijous 15 de març a les 19.00 hores a la Cambra de Comerç de Tarragona. Sota el títol Afrontar el càncer des d'una mirada holística que impartirà la doctora Lola Martín de Barbera. La doctora Lola Martín és oncòloga mèdica, formada a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Ha treballat en aquest hospital durant 13 anys. En els darrers anys s'ha format en Oncologia Holística i Teràpia Floral. Actualment, treballa a l'Institut de Medicina i Oncologia Holística Eres (IMOHE) de Barcelona.

Les pròximes conferències que integraran el cicle es realitzaran els mesos de juny i octubre i les temàtiques que abordaran seran la nutrició i l'exercici físic així com aspectes sociològics del càncer.

Cal assenyalar que es proporcionarà certificat d'assistència als estudiants universitaris que participin i assisteixin a cicle de conferències "Càncer al Segle XXI".

 

 

 

CERCADOR

ARXIU