Dimecres 23 d'Octubre de 2019
Sopar de les Estrelles contra el Càncer

 
 
Complex Educatiu de Tarragona

Una nit en què brillarà la solidaritat i la gastronomia. Així serà el Sopar de les Estrelles contra el Càncer, que el proper 8 de novembre celebrarà la seva novena edició al Complex Educatiu de Tarragona a les 21 hores. Una gala en què es donen cita els restauradors amb Estrella Michelin de la demarcació, que són els responsables de crear el menú que es servirà.


Es tracta de Joan i Arnau Bosch, de Can Bosch i Diego i Rubén Campos, de Rincón de Diego, tots dos de Cambrils; Fran López, del restaurant Villa Retiro de Xerta; i Jeroni Castell de Les Moles i Vicent Guimerà de l'Antic Molí, tots dos d'Ulldecona.

«El sopar és una gentilesa solidària dels restauradors amb Estrella Michelin i, més enllà, és una conjunció de moltes persones voluntàries i professionals que fan possible la gala», va afirmar el doctor Joan Borràs, president de la Lliga Contra el Càncer i va afegir que «és un honor que totes aquestes persones posin al nostre servei les seves mans».

Els xefs amb Estrella Michelin no estaran sols. Comptaran amb el suport d'altres distingits restauradors com són Mohamed Quauch del Terrat Restaurant; Rafel Muria del restaurant Quatre Molins de Cornudella; Àngel Jiménez del Complex Educatiu de Tarragona i Gabri Olivier de la gelateria Olivier. A més, el forner Jordi Andreu de Tarragona aportarà el pa que es servirà durant el sopar.

Segons va explicar el president de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre, «el sopar reunirà 400 persones i el preu del menú serà de 45 euros per persona».

Amb tants comensals reunits per una bona causa, la logística del sopar requerirà de tota l'ajuda possible perquè tot surti a la perfecció. Mentrestant, Joan Borràs va destacar «la participació de 50 de voluntaris de l'associació Pax Món». Cal destacar que el voluntari Oriol Ventura ha estat l'encarregat de dissenyar el cartell d'aquest any de l'esdeveniment.

Els joves serviran el sopar capitanejats pel cap de cuina del Complex Educatiu de Tarragona Àngel Jiménez i del maître Jordi Grifoll. A més, per poder atendre les necessitats de l'acte, en l'operatiu també participaran 15 cuiners, 50 cambrers i 20 persones del Complex Educatiu de Tarragona, al marge dels voluntaris de la Lliga Contra el Càncer.

El Sopar de les Estrelles contra el Càncer compta amb una extensa llista de col·laboradors, com és el cas de Makro, proveïdor oficial del sopar que aportarà bona part dels productes que utilitzaran els restauradors i pastissers. Alberto Arnal, gerent de Makro a Tarragona, va comentar que «com a empresa tenim una responsabilitat social corporativa molt activa mitjançant la nostra participació en esdeveniments benèfics units a l'hostaleria» i va afegir que involucrar-també contribueix «a enfortir els vincles amb els nostres clients». La llista de col·laborats també inclou el Celler Ronadelles amb el vi Cap de Ruc, cava Castell d'Or, Cervesa Rosita i Melmelada de Xocolata, que s'encarregarà de la tematització i disseny de la sala.

La recaptació es destinarà al programa Exercici Físic i Càncer que desenvolupa la Lliga Contra el Càncer per fomentar l'activitat física entre els malalts. L'exercici físic és una mesura rehabilitadora, especialment en càncer de mama, que comporta beneficis físics i psicològics i està demostrat que disminueix en bona part el cansament, fatiga o astènia dels i les pacients en tractament de quimioteràpia o radioteràpia. «Està demostrat que l'exercici contribueix a prevenir la malaltia, al costat d'altres hàbits saludables, i que també és molt important que els malalts es puguin beneficiar de l'activitat física en tots els aspectes», va concloure el president de la Lliga Contra el Càncer.

 

 
 
Lliga Contra el Càncer

A Tarragona
Avinguda Catalunya, 11, entresòl
Tel.:977 232 424
Dill-Dij: 9.00 a 18.00 hores
Div: 9.00 a 14.00 hores

A Tortosa
Plaça de Joan Monclús, 1
Tel.:616 757 478
Div: 9.00 a 14.00 hores

info@lligacontraelcancer.cat

INVOLUCRA'T

Agenda

Notícies

 


CONTACTA'NS

Fes-te soci

Fes un donatiu

Contacta

© 2020 Lliga contra el càncer. Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre            Política de xarxes

 
 
Tria una data

 

Política de privacitat

 

1. Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE

Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats, mantenir comunicacions per a la consecució d'aquests i mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.

Legitimació: Execució d'un contracte. Consentiment de l'interessat.

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció info@lligacontraelcancer.cat.

2. Informació addicional sobre protecció de dades

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?
Identitat: LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE - NIF: G43386747 - Adreça postal: AVINGUDA CATALUNYA, 11 ENTRESÒL, 43002 TARRAGONA - Telèfon: 977 232 424 - Correu electrònic: info@lligacontraelcancer.cat

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
A la LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de prestar els serveis concertats, realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, mantenir comunicacions referent als mateixos, així com l'enviament de comunicacions incloent el correu electrònic, per mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.

Per quant de temps conservarem les seves dades?
Les dades es conservaran mentre no se'n sol·liciti la seva supressió i, en qualsevol cas, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

> Execució d'un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats
> Consentiment de l'interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre la nostra activitat en general.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?
No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.

Existeixen transferències de dades a tercers països?
No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Quins són els seus drets al moment de facilitar-nos les seves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a la LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat en què van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, en els supòsits legalment establerts, tindran dret a la portabilitat de les seves dades personals.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas la LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera:
enviant un correu electrònic a info@lligacontraelcancer.cat o una carta a AVINGUDA CATALUNYA, 11 ENTRESÒL, 43002 TARRAGONA.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que es sentin vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals i, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

Avís legal

 

OBJECTE

El present avís legal regula l'ús i utilització del lloc web www.lligacontraelcancer.cat del qual és titular la LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE.

La navegació pel lloc web atribueix la condició d'USUARI d'aquest i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions poden ser modificades sense notificació prèvia per part de la LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE, en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.

En cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts en aquest lloc web, és recomanable llegir-ne el contingut amb atenció.

L'usuari, a més, s'obliga a fer un ús correcte del lloc web, de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal, i respondrà davant la LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE o davant de tercers, pels danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent de l'autoritzada està expressament prohibida, i la LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE pot denegar o retirar l'accés i el seu ús en qualsevol moment.


1. IDENTIFICACIÓ

La LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE, en compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (LSSI), l'informa que:

> La seva denominació social és: LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE
> El seu nom comercial és: LLIGA CONTRA EL CÀNCER
> El seu CIF és: G43386747
> El seu domicili social està en: AVINGUDA CATALUNYA, 11 ENTRESÒL, 43002 TARRAGONA


2. COMUNICACIONS
Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:
> Tel. 977 232 424
> Correu electrònic: info@lligacontraelcancer.cat
> Adreça postal: AVINGUDA CATALUNYA, 11 ENTRESÒL, 43002 TARRAGONA

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i la LLIGA CONTRA EL CÀNCER es consideraran exitoses, a tots els efectes, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.


3. CONDICIONS D'ACCÉS I UTILITZACIÓ
El lloc web i la seva informació són d'accés lliure i gratuït. No obstant això, la LLIGA CONTRA EL CÀNCER pot condicionar la utilització d'alguns dels serveis oferts a la seva web, prèvia formalització del corresponent contracte de prestació de serveis sota llicències.

L'usuari garanteix l'autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a la LLIGA CONTRA EL CÀNCER i serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.
L'usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de la LLIGA CONTRA EL CÀNCER i a no emprar-los per, entre d'altres:

a) Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d'apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l'ordre públic.
b) Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d'alterar, espatllar, interrompre, generar errors o danys en els documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics de la LLIGA CONTRA EL CÀNCER o de terceres persones; així com obstaculitzar l'accés d'altres usuaris al lloc web i als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals la LLIGA CONTRA EL CÀNCER presta els seus serveis.
c) Intentar accedir als comptes de correu electrònic d'altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics de la LLIGA CONTRA EL CÀNCER o de tercers i, si s'escau, extreure informació.
d) Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així com violar la confidencialitat de la informació de la LLIGA CONTRA EL CÀNCER o de tercers.
e) Suplantar la identitat de qualsevol altre usuari.
f) Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o qualsevol altra forma de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
g) Demanar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb fins de venda o altres de naturalesa comercial, sense que n'hi hagi la prèvia sol·licitud o consentiment.

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat pertany a la LLIGA CONTRA EL CÀNCER sense que puguin entendre cedits a l'usuari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús del web.
En definitiva, els usuaris que accedeixin a aquest lloc web poden visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s'instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap mena d'explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de la LLIGA CONTRA EL CÀNCER, sense que pugui entendre que l'ús o accés al mateix atribueixi a l'usuari cap dret sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.

L'establiment d'un hipervincle no implica en cap cas l'existència de relacions entre la LLIGA CONTRA EL CÀNCER i el propietari del lloc web en la qual s'estableixi, ni l'acceptació i aprovació per part de la LLIGA CONTRA EL CÀNCER dels seus continguts o serveis.

La LLIGA CONTRA EL CÀNCER no es responsabilitza de l'ús que cada usuari els doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi d'acord amb aquests.

3.1 EXCLUSIÓ DE GARANTIES I DE RESPONSABILITAT EN L'ACCÉS I LA UTILITZACIÓ
El contingut del present lloc web és de caràcter general i té una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l'accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per a un objectiu específic.

La LLIGA CONTRA EL CÀNCER exclou, fins on permet l'ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

a) La impossibilitat d'accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i / o actualitat dels continguts, així com l'existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició, als quals s'hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s'ofereixen.
b) La presència de virus o d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
c) L'incompliment de les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l'ús incorrecte del lloc web. En particular, i a manera d'exemple, la LLIGA CONTRA EL CÀNCER no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la mateixa imatge, així com la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, la LLIGA CONTRA EL CÀNCER declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d'aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels enllaços que apareixen en aquesta web és exclusivament la d'informar l'usuari sobre l'existència d'altres fonts susceptibles d'ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. La LLIGA CONTRA EL CÀNCER no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut. La LLIGA CONTRA EL CÀNCER no es responsabilitza de l'establiment d'hipervincles per part de tercers.

3.2 PROCEDIMENT EN CAS DE REALITZACIÓ D'ACTIVITATS DE CARÀCTER IL·LÍCIT
En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i / o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà d'enviar una notificació a la LLIGA CONTRA EL CÀNCER identificant-se degudament i especificant les suposades infraccions.

3.3 PUBLICACIONS
La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l'únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s'ha d'entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.


4. POLÍTICA DE PRIVACITAT

4.1. Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable: LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE

Finalitat: Prestar els serveis sol·licitats, mantenir comunicacions per a la consecució d'aquests i mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.

Legitimació: Execució d'un contracte. Consentiment de l'interessat.

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a la direcció info@lligacontraelcancer.cat.

4.2. Informació addicional sobre protecció de dades

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?
Identitat: LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE - NIF: G43386747 - Adreça postal: AVINGUDA CATALUNYA, 11 ENTRESÒL, 43002 TARRAGONA - Telèfon: 977 232 424 - Correu electrònic: info@lligacontraelcancer.cat

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
A la LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per tal de prestar els serveis concertats, realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats, mantenir comunicacions referent als mateixos, així com l'enviament de comunicacions incloent el correu electrònic, per mantenir-lo informat sobre la nostra activitat en general.

Per quant de temps conservarem les seves dades?
Les dades es conservaran mentre no se'n sol·liciti la seva supressió i, en qualsevol cas, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

> Execució d'un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats
> Consentiment de l'interessat: Enviament de comunicacions comercials sobre la nostra activitat en general.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?
No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.

Existeixen transferències de dades a tercers països?
No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Quins són els seus drets al moment de facilitar-nos les seves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a la LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat en què van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, en els supòsits legalment establerts, tindran dret a la portabilitat de les seves dades personals.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas la LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera:
enviant un correu electrònic a info@lligacontraelcancer.cat o una carta a AVINGUDA CATALUNYA, 11 ENTRESÒL, 43002 TARRAGONA.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que es sentin vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals i, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l'exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.


5. POLÍTICA DE COOKIES

La nostra pàgina web pot utilitzar cookies pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei, d'acord amb els seus hàbits de navegació.

Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies.

Què són les galetes?
Una "Cookie" és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari, tauleta, smartphone o qualsevol altre dispositiu amb informació sobre la navegació. El conjunt de "cookies", ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, i ens permet saber quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d'internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de la nostra web. Recordeu que les galetes no poden danyar el seu equip i que, en canvi, el que estiguin activades ens ajuda a identificar i resoldre errors.

Tipus de cookies
La informació que li proporcionem a continuació us ajudarà a comprendre els diferents tipus de cookies:

> Cookies pròpies: Són aquelles que s'envien al seu equip des dels nostres propis equips o dominis i des dels quals prestem el servei que ens sol·licita.
> Cookies de tercers: Són aquelles que s'envien al seu equip des d'un equip o domini que no és gestionat per nosaltres, sinó per una altra entitat col·laboradora. Com per exemple, les usades per xarxes socials, o per contingut extern com Google Maps.
> Cookies de sessió: Són galetes temporals que romanen a l'arxiu de cookies del seu navegador fins que abandona la pàgina web, de manera que cap queda registrada en el disc dur del seu ordinador. La informació obtinguda per mitjà d'aquestes cookies, serveixen per analitzar pautes de trànsit a la web. A la llarga, això ens permet proporcionar una millor experiència per millorar el contingut i facilitar el seu ús.
> Cookies persistents: són emmagatzemades al disc dur i la nostra web les llegeix cada vegada que realitza una nova visita. Una galeta permanent posseeix una data d'expiració determinada. La cookie deixarà de funcionar després d'aquesta data. Aquestes cookies les fem servir, generalment, per facilitar els serveis de registre.
> Cookies tècniques: Són aquelles necessàries per a la navegació i el bon funcionament de la nostra pàgina web. Permeten, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, accedir a parts d'accés restringit, utilitzar elements de seguretat, emmagatzemar continguts per poder difondre vídeos o compartir continguts a través de xarxes socials.
> Cookies de personalització: Són aquelles que li permeten accedir al servei amb unes característiques predefinides en funció d'una sèrie de criteris, com ara l'idioma, el tipus de navegador mitjançant el qual s'accedeix al servei, la configuració regional des d'on s'accedeix al servei, etc.
> Cookies d'anàlisi: Són aquelles que ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris dels serveis prestats.
Per això s'analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l'oferta de productes i serveis que oferim.
> Cookies publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que es poguessin incloure a la nostra pàgina web.
> Cookies de publicitat comportamental: Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l'observació continuada. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació a internet i mostrar publicitat relacionada amb el teu perfil de navegació.

En concret www.lligacontraelcancer.cat utilitza les següents cookies:

PHPSESSID: lligacontraelcancer.cat

__atssc: Facebook

__atuvc: Addthis

_ga: Google Analytics

A més, alguns serveis poden utilitzar connectors amb xarxes socials com ara Facebook o Twitter. Quan un usuari es registra en un servei amb credencials d'una xarxa social, autoritza a la xarxa social a guardar una cookie persistent que recorda la seva identitat i li garanteix accés als serveis fins que expiri.

L'usuari pot esborrar aquesta cookie i revocar l'accés als serveis mitjançant xarxes socials actualitzant les seves preferències a la xarxa social que especifica.

A la pàgina web de la LLIGA CONTRA EL CÀNCER utilitzem Google Analytics, un servei d'analítica web desenvolupada per Google, que presta un servei de mesurament i anàlisi de la navegació. Podeu trobar més informació al respecte i inhabilitar l'ús d'aquestes cookies a:

http://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html

Configurar o Deshabilitar
L'usuari té l'opció d'impedir la generació de cookies mitjançant la selecció de la corresponent opció del seu navegador d'internet. En el cas que no es permeti la instal·lació de cookies és possible que no pugui accedir a algun dels serveis o que impedeixi el bon funcionament de la pàgina web.

Podeu trobar informació sobre com fer-ho, en relació amb els navegadors més comuns, en els links que s'inclouen a continuació.

> Explorer: http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9
> Firefox: http://support.mozilla.org/es/products/firefox/cookies
> Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es/&answer=95647
> Safari: http://suport.apple.com/kb/ph5042

Consentiment
En navegar i continuar a la nostra pàgina web, ens indica que està consentint l'ús de les cookies anteriorment enunciades, i en les condicions contingudes en la present Política de Cookies.

Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent.


CONDICIONS GENERALS
Les presents Condicions Generals, d'ara endavant CG, s'estableixen per regular la relació entre la LLIGA CONTRA EL CÀNCER DE LES COMARQUES DE TARRAGONA I DE LES TERRES DE L'EBRE - NIF: G43386747 - Adreça postal: AVINGUDA CATALUNYA, 11 ENTRESÒL, 43002 TARRAGONA - Telèfon: 977 232 424 - Correu electrònic: info@lligacontraelcancer.cat i l'usuari per la contractació realitzada a través del formulari que la LLIGA CONTRA EL CÀNCER posa a la seva disposició a la seva web: www.lligacontraelcancer.cat

La contractació a través del lloc web suposarà l'acceptació expressa d'aquestes condicions, com també de les condicions establertes en l'Avís Legal i Política de Privacitat. Aquestes condicions seran aplicades sense perjudici de les normes legals sobre la matèria que siguin d'aplicació en cada cas.

Les presents CG, estan subjectes al que disposa la Llei 7/1998, de 13 d'abril, sobre Condicions Generals de Contractació, a la Llei 26/1984, de 19 de juliol. Llei General per a la Defensa de consumidors i Usuaris, al Reial Decret 1906/1999, de 17 de desembre de 1999, per la qual es regula la Contractació Telefònica o Electrònica, 3/2014 Llei de modificació del text refós de la Llei General per a la defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, al Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea 679/2016, la llei 3/2018 de Protecció de dades i garantia dels drets digitals, la llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del comerç al detall i a la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

La LLIGA CONTRA EL CÀNCER es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en les Condicions. Aquestes modificacions podran realitzar-se, a través del seu web, per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades en la web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors. No obstant això, la LLIGA CONTRA EL CÀNCER es reserva el dret d'aplicar, en determinats casos, unes condicions particulars que regiran amb preferència a les CG.

Tota la documentació enviada al donant estarà formalitzada en l'idioma castellà / català.

INFORMACIÓ PRÈVIA A LA CONTRACTACIÓ D'APORTACIONS

La LLIGA CONTRA EL CÀNCER informa que el procediment de realització d'aportacions ve detallat en l'apartat de la web "DÓNA".

Per la contractació amb la LLIGA CONTRA EL CÀNCER a través del seu website l'usuari o client declara expressament conèixer, entendre i acceptar les condicions expressades en l'Avís Legal, Política de Privadesa, Política de Cookies, així com les presents condicions generals.

De la mateixa manera l'usuari declara ser major d'edat i tenir la capacitat jurídica d'obrar necessària per a l'accés a la web com per a realitzar compres per mitjà de la mateixa. En cas de ser menor la responsabilitat recaurà en mans dels seus progenitors o tutors legals.

La LLIGA CONTRA EL CÀNCER rebutja explícitament sotmetre a altres condicions relatives a les aportacions dels usuaris que no s'ajustin al que es descriu en el present document.

CONTRACTACIÓ D'APORTACIONS

En compliment de la normativa vigent i, especialment de la Llei 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, la LLIGA CONTRA EL CÀNCER ofereix a la seva pàgina web, www.lligacontraelcancer.cat informació sobre la contractació d'aportacions. A més, té la facultat de deixar d'oferir, sense previ avís i en qualsevol moment, l'accés a la contractació referida.

1.- Mitjançant l'apartat "DÓNA" s'accedeix a la botiga i s'inicia la sessió de contractació.
2.- En l'apartat de donatiu s'estableix a voluntat de l'usuari la quantitat que es dóna, expressada en euros.
3.- La pàgina resum, abans d'anar a caixa, ofereix la informació del producte, el preu i la quantitat total.
4.- Les dades requerides per finalitzar la compra, ofereixen la possibilitat de crear un compte opcionalment, mitjançant aquest registre l'usuari serà reconegut com a client en successives contractacions.
5.- Mitjançant l'opció realitzar aportació, s'accedeix a la passarel·la de pagament contractada amb la nostra entitat bancària. El pagament es realitza amb targeta de crèdit. Les targetes de crèdit acceptades per la LLIGA CONTRA EL CÀNCER són: VISA, MASTERCARD i MAESTRO. El resultat de la transacció serà informada immediatament a través de la recepció d'un correu electrònic.
6.- Si ha optat per sol·licitar certificat de la donació, el rebrà mitjançant un correu electrònic.
7.- La LLIGA CONTRA EL CÀNCER, es reserva el dret a denegar o retirar l'accés, sense necessitat de previ avís, a instància pròpia o d'un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents condicions.
8.- La LLIGA CONTRA EL CÀNCER, perseguirà l'incompliment de les presents condicions, així com qualsevol utilització indeguda de la pàgina web, exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

 

Política de cookies

 

La nostra pàgina web pot utilitzar cookies pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei, d'acord amb els seus hàbits de navegació.

Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra política de cookies.

Què són les galetes?
Una "Cookie" és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari, tauleta, smartphone o qualsevol altre dispositiu amb informació sobre la navegació. El conjunt de "cookies", ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, i ens permet saber quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d'internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant la navegació i usabilitat de la nostra web. Recordeu que les galetes no poden danyar el seu equip i que, en canvi, el que estiguin activades ens ajuda a identificar i resoldre errors.

Tipus de cookies
La informació que li proporcionem a continuació us ajudarà a comprendre els diferents tipus de cookies:

> Cookies pròpies: Són aquelles que s'envien al seu equip des dels nostres propis equips o dominis i des dels quals prestem el servei que ens sol·licita.
> Cookies de tercers: Són aquelles que s'envien al seu equip des d'un equip o domini que no és gestionat per nosaltres, sinó per una altra entitat col·laboradora. Com per exemple, les usades per xarxes socials, o per contingut extern com Google Maps.
> Cookies de sessió: Són galetes temporals que romanen a l'arxiu de cookies del seu navegador fins que abandona la pàgina web, de manera que cap queda registrada en el disc dur del seu ordinador. La informació obtinguda per mitjà d'aquestes cookies, serveixen per analitzar pautes de trànsit a la web. A la llarga, això ens permet proporcionar una millor experiència per millorar el contingut i facilitar el seu ús.
> Cookies persistents: són emmagatzemades al disc dur i la nostra web les llegeix cada vegada que realitza una nova visita. Una galeta permanent posseeix una data d'expiració determinada. La cookie deixarà de funcionar després d'aquesta data. Aquestes cookies les fem servir, generalment, per facilitar els serveis de registre.
> Cookies tècniques: Són aquelles necessàries per a la navegació i el bon funcionament de la nostra pàgina web. Permeten, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, accedir a parts d'accés restringit, utilitzar elements de seguretat, emmagatzemar continguts per poder difondre vídeos o compartir continguts a través de xarxes socials.
> Cookies de personalització: Són aquelles que li permeten accedir al servei amb unes característiques predefinides en funció d'una sèrie de criteris, com ara l'idioma, el tipus de navegador mitjançant el qual s'accedeix al servei, la configuració regional des d'on s'accedeix al servei, etc.
> Cookies d'anàlisi: Són aquelles que ens permeten quantificar el nombre d'usuaris i així realitzar el mesurament i anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris dels serveis prestats.
Per això s'analitza la seva navegació a la nostra pàgina web per tal de millorar l'oferta de productes i serveis que oferim.
> Cookies publicitàries: Són aquelles que permeten la gestió, de la forma més eficaç possible, dels espais publicitaris que es poguessin incloure a la nostra pàgina web.
> Cookies de publicitat comportamental: Aquestes galetes emmagatzemen informació del comportament dels usuaris obtinguda a través de l'observació continuada. Gràcies a elles, podem conèixer els hàbits de navegació a internet i mostrar publicitat relacionada amb el teu perfil de navegació.

En concret www.lligacontraelcancer.cat utilitza les següents cookies:

PHPSESSID: lligacontraelcancer.cat

__atssc: Facebook

__atuvc: Addthis

_ga: Google Analytics

A més, alguns serveis poden utilitzar connectors amb xarxes socials com ara Facebook o Twitter. Quan un usuari es registra en un servei amb credencials d'una xarxa social, autoritza a la xarxa social a guardar una cookie persistent que recorda la seva identitat i li garanteix accés als serveis fins que expiri.

L'usuari pot esborrar aquesta cookie i revocar l'accés als serveis mitjançant xarxes socials actualitzant les seves preferències a la xarxa social que especifica.

A la pàgina web de la LLIGA CONTRA EL CÀNCER utilitzem Google Analytics, un servei d'analítica web desenvolupada per Google, que presta un servei de mesurament i anàlisi de la navegació. Podeu trobar més informació al respecte i inhabilitar l'ús d'aquestes cookies a:

http://www.google.es/intl/es/analytics/privacyoverview.html

Configurar o Deshabilitar
L'usuari té l'opció d'impedir la generació de cookies mitjançant la selecció de la corresponent opció del seu navegador d'internet. En el cas que no es permeti la instal·lació de cookies és possible que no pugui accedir a algun dels serveis o que impedeixi el bon funcionament de la pàgina web.

Podeu trobar informació sobre com fer-ho, en relació amb els navegadors més comuns, en els links que s'inclouen a continuació.

> Explorer: http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9
> Firefox: http://support.mozilla.org/es/products/firefox/cookies
> Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es/&answer=95647
> Safari: http://suport.apple.com/kb/ph5042

Consentiment
En navegar i continuar a la nostra pàgina web, ens indica que està consentint l'ús de les cookies anteriorment enunciades, i en les condicions contingudes en la present Política de Cookies.

Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent.